Cireşoaia, din nou în atenţia DSP. 7 persoane au ajuns la spital după ce au consumat maioneză

Cireşoaia, din nou în atenţia DSP. 7 persoane au ajuns la spital după ce au consumat maioneză

FOTO: Adevărul

Pentru a doua oară în doar o săptămână, localitatea Cireşoaia este în atenţia DSP. După ce în acest week-end nu mai puţin de 40 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară făcută la o nuntă, alte şapte persoane din aceeaşi localitate au fost internate după ce au consumat un produs cu maioneză.

Ştiri pe aceeaşi temă


Nici nu au terminat bine ancheta care viza produsele consumate la o nuntă din Cireşoaia care au trimis în spital 40 de persoane, că reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică se confruntă cu un alt caz pe meleagul cireşelor.

7 persoane au fost internate în spital după ce au mâncat un produs servit cu maioneză la o zi onomastică desfăşurată în Cireşoaia. Se pare că problemele au fost cauzate de ouăle folosite în prepararea maionezei. Patru dintre cele 7 persoane sunt încă internate, urmând să fie externate astăzi.

 

Vă mai recomandăm:

6 persoane încă internate după ce au făcut toxiinfecţie alimentară la nunta din Cireşoaia. Produsele consumate, păstrate necorespunzător, potrivit DSP

 

Întreg aperitivul servit la nunta din Cireşoaia era contaminat cu stafilococ. Mirii şi Parohia Bisericii Romano-Catolice, amendaţi

 

 

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: