VIDEO Cum arată un drum asfaltat de mântuială în Bacău şi „lovit“ de o ploaie serioasă. „Să vedeţi ce poate însemna prostia umană. Totul e astupat cu noroi“

VIDEO Cum arată un drum asfaltat de mântuială în Bacău şi „lovit“ de o ploaie serioasă. „Să vedeţi ce poate însemna prostia umană. Totul e astupat cu noroi“

Politicienii au făcut parada la lucrările de asfaltare de mântuială

Drumul, aflat în satul Fîntânele, comuna Sascut, judeţul Bacău, are o lungime de 6 kilometri şi a fost asfaltat la sfârşitul lunii septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vezi imaginile în GALERIA FOTO

O lucrare făcută superficial, finanţată prin controversatul Program Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), riscă să se distrugă la câteva zile de la inaugurare.

Este vorba despre drumul din satul băcăuan Fântânele, proaspăt asfaltat în a treia decadă a lunii septembrie.

Săptămâna trecută, drumul a fost inundat după o ploaie ceva mai serioasă, dar oamenii sunt indignaţi că lucrările au fost făcute de mântuială. Ei spun că nu a fost respectat proiectul, mixtura asfaltică a fost turnată direct pe pământ, fără stratul necesar de pietriş, iar rigole nu există.

"Aşa arată asfaltul la Fîntânele la câteva zile după ce a fost turnat. Să vedeţi şi dumneavoastră ce poate să însemne prostia umană. Pur şi simplu nici nu se mai cunoaşte că este asfalt, totul este astupat cu noroi, ca şi cum nu ar fi fost turnat asfaltul. Asta înseamnă să faci lucrări de mântuială. Uitaţi cât a săpat apa sub nivelul asfaltului, ceea ce înseamnă că cetăţenii nu prea se pot bucura de acest asfalt. Bătaie de joc la cel mai înalt nivel", a povestit o cititoare care ne-a trimis fotografii şi video cu acest drum.

Cu doar câteva zile înainte de ploaie, un deputat local, Costel Neculai Dunava, îşi punea pe Facebook fotografii cu drumul, lăudând administraţia locală şi guvernul pentru eforturile făcute.
 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările