Tatăl copilei decedate: ”După ce ne vom îngropa fata, vrem să știm cine a greșit!” GALERIE FOTO

 Tatăl copilei decedate: ”După ce ne vom îngropa fata, vrem să știm cine a greșit!” GALERIE FOTO

Andrei Varga (35 de ani) vrea să știe cine sunt vinovați de moartea copilei

Acestea sunt cuvintele lui Andrei Varga (35 de ani), tatăl micuței Denisa Nicoleta Varga, copila care la doar cinci ani a fost ucisă de rabie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Micuța, care era la grupa mare a grădiniței din satul Gheorghe Doja, comuna Răcăciuni, a decedat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, după ce medicii au constatat că a fost mușcată de un câine turbat.

Irina Varga (28 de ani), mama fetiței, spune că și-a dus fiica la Spitalul Județean de Urgență din Bacău a doua zi după ce fiara a mușcat-o de față, însă medicii nu i-au recomandat vaccinul antirabic, ci doar un control oftalmologic.


Pentru mai multe fotografii, dați click!

Aceasta, cu toate că mama le-a spus doctorilor că fiica sa a fost mușcată de un câine necunoscut. "Vrem să vedem cine a greșit în acest caz! Acei medici au făcut o facultate degeaba! Și-au bătut joc de viața ei! Vrem să dăm spitalul în judecată și să fie tras la răspundere medicul care nu și-a făcut datoria!A", a afirmat tatăl copilei. După două luni de la mușcătura animalului, fetiței i-au apărut simptome evidente de rabie. În ciuda efortului depus de medici, copila a decedat. Direcția de Sănătate Publică (DSP) a început o anchetă în acest sens. 

Zilnic, doi ieşeni sunt trataţi de rabie

Leşul câinelui care a muşcat-o pe fetiţa ucisă de rabie a fost aruncat la marginea drumului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările