Mesaje pe Facebook pentru soţul mort al prezentatoarei TV: „Nu au reuşit sute de cai putere să îl doboare! Dar l-a doborât un nenorocit”

Mesaje pe Facebook pentru soţul mort al prezentatoarei TV: „Nu au reuşit sute de cai putere să îl doboare! Dar l-a doborât un nenorocit”

Prietenii au postat pe Facebook poze cu banderolă neagră

Prietenii lui Valentin Costea au postat sute de mesaje de compasiune şi condoleanţe pe pagina de Facebook a acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valentin Costea, soţul prezentatoarei TV Diana Mariş Costea, s-a stins miercuri la Spitalul Judeţean Timişoara după ce în urmă cu aproape două săptămâni a fost bătut cu bestialitate de un fost angajat.

Vă prezentăm mai jos doar câteva dintre mesajele care au umplut astăzi pagina de Facebook a lui Valentin Costea.

“De câteva ore stau şi mă uit la pagina asta şi la îndemnul "Write something..." - dar nu am cuvinte........ Nu, nu reuşesc să vorbesc despre tine la trecut. Drum bun, Vale!”, a scris Gabi Tigu.

“Dumnezeu să te odihnească în pace dragul meu prieten! Ne vei lipsi enorm şi din păcate de data asta nu putem să te urmăm! Sufletul tău va fi mereu alături de noi! Ne-ai inspirat şi o vei face mereu!
Nu te vom uita niciodată!!”, a postat Florin Vulpe.


„Numai Dumnezeu poate înţelege de ce ni te-a răpit!Mai ales că dădeai semne că nu vrei să pleci, să laşi atâţia oameni îndureraţi... familie, soţie, prieteni. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău şi să te lase să faci liniuţe prin Rai alături de îngeri! Sincere condoleanţe familiei şi soţiei!”, a scrsi Cristina Gheorghe.

„Nu au reuşit sute de cai putere să îl doboare!!! Dar l-a doborât un nenorocit de om fără suflet şi conştiinţă!!! Aş vrea să fie condamnat să simtp şi el durerea înzecit pe care a simţit-o Vale!!!! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a postat Foaltrin Cristian.

 

Vă mai recomandăm: Valentin Costea, soţul unei celebre prezentatoare TV, a murit. Bărbatul intrase în comă după ce a fost bătut cu bestialitate de un fost subaltern de-al său

Soţul unei prezentatoare TV a fost bătut cu bestialitate în propria firmă. Starea lui este foarte gravă, bărbatul fiind în comă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările