FOTOGALERIE X29 - Blocul blestemat din cartierul Aurel Vlaicu

Băiatul femeii care s-a aruncat de pe bloc crede că aceasta a suferit o depresie pentru că era bolnavă.Trupul neînsuflețit al victimei de 53 de ani a fost supus astăzi unei necropsii pentru ca medicii să afle cu exactitate de ce boală suferea.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Femeia care s-a aruncat ieri de pe acoperișul unui bloc cu zece etaje era bolnavă de cancer

O femeie de 53 de ani s-a aruncat în gol de pe acoperişul unui bloc cu zece etaje

Blocul X 29 din cartierul arădean Aurel Vlaicu pare să fie blestemat, după ce în ultima lună, două persoane au căzut de la etaj. Locatarii imobilului sunt de-a dreptul șocați de tragedia care a avut loc ieri, când Elisabeta Adacsy s-a urcat pe acoperișul imobilului și s-a aruncat în gol, pe ciment.


În urmă cu aproximativ o lună, din același bloc, de această dată de la etajul 6, o fetiță de numai doi ani a căzut de la fereastra apartamentului.

Elisabeta Adacsy de 53 de ani a plecat ieri dimineața, în jurul orei 05.00 de acasă, la câteva blocuri distanță, pregătită să-și ducă la bun sfârșit planul diabolic. Și-a luat la ea o copie de pe cartea de identitate și ultimul cupon de pensie.


Totul pare premeditar pentru anchetatorii care au preluat cazul. În jurul orei 07.00, mai mulți vecini i-au zărit trupul desfigurat și plin de sânge la parterul unui bloc cu zece etaje.

Întrebări fără răspuns

“Nu a dat nimic de înțeles, s-a comportat absolut normal până în ultimul moment. Nu a lăsat niciun bilet de adio, suntem cu toții copleșiți de durere. Eu unul cred că a căzut într-o mare depresie când a aflat în luna mai 2010 că suferă de cancer”, a spus cu lacrimi în ochi Adi, fiul femeii. Vecinii și cunoștințele Elisabetei spun despre aceasta că era o femeie care nu deranja pe nimeni, vorbea cu toată lumea și era foarte harnică.


“Mai făcea curat la scările blocului unde locuia. De ce a ales să se arunce de pe un bloc cu zece etaje? Oare pentru că a vrut să fie sigură că va muri? Ea locuia împreună cu mama ei la X26, un bloc cu patru etaje”, a spus Rozalia Bocui, vecină. Medicii legiști i-au efectuat victimei necropsia, iar rezultatul urmează să fie aflat ziele viitoare. Anchetatorii continuă și ei cercetările și încearcă să afle cauzele exacte care au determinat-o pe Elisabeta să-și pună capăt zilelor.


Citat: “Blocul nostru pare să fie blestemat pentru a mai căzut de curând o fetiță de la etajul șase”, Victor Hubuc, locatar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările