Cuplurile care se vor căsători anul viitor vor avea parte de nunţi la preţ redus

Cuplurile care se vor căsători anul viitor vor avea parte de nunţi la preţ redus

Viitoarele mirese se îndreaptă spre anul în care vor rămâne cu mai mulţi bani

Chiar şi lăutarii au scăzut preţul pentru cântările de la petrecere. Patronii restaurantelor dau şi ei meniurile cu sume reduse. Cuplurile care se vor căsători anul viitor vor avea parte de nunţi la preţ redus, faţă de cele care şi-au unit destinele anul acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă în 2009, pentru o nuntă modestă cu aproximativ 150 de invitaţi, tinerii căsătoriţi scoteau din buzunar până la 8.000 de euro, în 2010 preţul a scăzut la 5.500 de euro. Reducerea a apărut atât la firmele care se ocupă cu organizarea de evenimente, cât şi la restaurante şi este justificată de valul crizei care a lovit toate domeniile de afaceri. Lavinia Matei este o tânără care se pregăteşte de nuntă încă de pe acum, cu toate că ziua cea mare va fi marcată în calendar abia la sfârşitul lunii septembrie 2010. Ea spune că umblătura e mare şi presupune o serie întreagă de chletuieli. Partea bună este însă că la fiecare pas intervine negocierea.
„Atât la închirierea sălilor, a restaurantelor, la comandarea meniurilor, cât şi la formaţiile de lăutari au scăzut tarifele, din cauza crizei. În vara lui 2009, meniul la un restaurant ajungea la 200 de lei, pe când un meniu în 2010 îl poţi cumpăra şi cu 130 de lei, la un restaurant elegant”, a spus viitoarea mireasă.

Plata în rate la rochiile de mireasă
Chiar şi rochiile fastuoase de mireasă se pot cumpăra în rate. Mai toate casele de modă din Arad lasă la preţul rochiilor, iar dacă viitoarele doamne se hotărăsc să îşi croiască rochia la un designer, nu plătesc mai mult de 200 de euro.
„Miresele pot veni cu idei, cu diferite cataloage, iar eu mă ocup de restul detaliilor. Preţul se negociază, mai ales acum, în perioada crizei. Banii îi primesc în rate, pentru ca toată lumea să fie mulţumită”, a explicat Oana Şeran, designer vestimentar din Arad.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările