Concert spectaculos în faţa Basilicii Maria Radna. Atmosferă demnă de marile evenimente mondiale FOTO

Concert spectaculos în faţa Basilicii Maria Radna. Atmosferă demnă de marile evenimente mondiale FOTO

Lipova Symphonic City – Maria Radna Open FOTO Facebook/Ato Studio

Peste 2.000 de persoane au participat la un concert extraordinar care a s-a desfăşurat în faţa Basilicii Maria Radna.

Într-o ambianţă boemă cu iz estival, pe platoul din faţa Basilicii Maria Radna, protagoniştii ediţie  a patra a Lipova Symphonic City – Maria Radna Open au susţinut un program muzical-artistic complex. Au fost abordate genuri muzicale diverse – de la muzică uşoară, muzică de operă şi pop-opera, până la muzică din orizontul folcloric, dar şi religios. 

GALERIE FOTO
 
În distribuţia artistică s-au regăsit nume celebre ale scenei româneşti: tenorul Andrei Lazăr, solist la Opera Română din Bucureşti, care a interpretat unele dintre cele mai celebre arii şi canzonete din sfera muzicii lirice; o apariţie – surpriză a fost artista Claudia Iordache, prin a cărei interpretare la nai, publicul a descoperit unele dintre capodoperele muzicale semnate de maestrul Gheorghe Zamfir, a cărui discipolă este. 
 
Invitata specială a acestei ediţii a fost cunoscuta cântăreaţă Paula Seling, care a îmbogăţit programul muzical printr-o serie de piese interpretate într-o manieră graţioasă şi unică. 


 
Orchestra Filarmonicii Arad şi colaboratori instrumentişti, împreună cu Dan Crişan, directorul artistic al evenimentului, au asigura suportul muzical-instrumental. 

FOTOGRAFII: Facebook/Ato Studio

Vă mai recomandăm să citiţi:


Povestea icoanei făcătoare de minuni din basilica Maria-Radna, care vreme de 350 de ani ar fi vindecat mii de oameni

FOTO Papa Francisc şi-a trimis reprezentantul la Radna. Banatul a fost pentru o zi centrul lumii creştine

FOTO Bazilica Papală Maria Radna se reînoieşte cu 11 milioane de euro. Numărul turiştilor se va dubla în anii care urmează

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările