Arădeanca Ramona Creţu a fost numită ca secretar general adjunct în Ministerul Culturii

Arădeanca Ramona Creţu a fost numită ca secretar general adjunct în Ministerul Culturii

Ramona Creţu Foto Bogdan Iancu

Arădeanca Ramona Creţu, fostul director adjunct al Centrului Municipal de Cultură Arad, a fost numită secretar general adjunct al Ministerului Culturii. Decizia a fost luată de premierul Dacian Cioloş.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele două luni, Ramona Creţu a fost consilier la cabinetul secretarului de stat din Ministerul Culturii, Corina Şuteu. De-a lungul timpului aceasta a deţinut şi funcţia de purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Arad, în mandatul preşedintelui Iosif Matula.

Decizia de numire aparţine primului ministru al României, Dacian Cioloş, şi a fost publicată în Monitorul Oficial pe 23 mai 2016. Decizia  nr. 195/2016 vorbeşte de „exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare de către d-na Ramona Bogdana Creţu a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului Culturii”. La baza deciziei luate de prim-ministrul României stă „propunerea Ministerului Culturii, formulată prin Adresa nr. 3.662 din 6 mai 2016, precum şi Avizul favorabil nr. 27.621/2016 al Agenţiei Naţionale a funcţionarilor publici privind exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare, a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului Culturii de către doamna Ramona Bogdana Creţu”.

Vă mai recomandăm: Ministerul Culturii cere candidaţilor la alegerile locale să-şi exprime punctul de vedere în privinţa protejării patrimoniului cultural

Ministerul Culturii a anulat concursul câştigat de Vintilă Mihăilescu la Muzeul Ţăranului, pentru că Şerban Sturdza nu ar fi îndeplinit condiţiile pentru comisie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările