Godină, despre propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne: „Sper să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie aşa cum a confundat buticurile cu librăriile“

Godină, despre propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne: „Sper să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie aşa cum a confundat buticurile cu librăriile“

Marian Godină

Poliţistul Marian Godină a reacţionat la vestea că propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne este chiar fostul prefect de Teleorman, cu care s-a certat pe tema librăriilor judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Godină a scris pe Facebook o postare în care mărturiseşte că a fost ”atenţionat” prin sute de mesaje în legătură cu propunerea noului ministru de Interne, care este chiar fostul prefect de Teleorman, Carmen Daniela Dan, cu care poliţistul a avut un scandal virtual pe tema librăriilor din Teleorman.
 
”Am primit azi câteva zeci sau chiar sute de mesaje în care eram «atenţionat» în legătură cu noul ministru de interne, aşa că simt să vă spun că am luat la cunoştinţă. Ce să zic... îi urez succes în activitate şi sper să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie, aşa cum a confundat buticurile şi gheretele de ziare cu librăriile”, a scris Godină pe pagina sa de Facebook.
 
Carmen Daniela Dan este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne. Fostul prefect de Teleorman l-a contrazis pe Godină în scandalul librăriilor. După ce poliţistul Marian Godină a scris pe Facebook că în judeţul lui Dragnea nu există nicio librărie, Carmen Daniela Dan, la vremea respectivă candidat PSD pentru Senat şi fost prefect de Teleorman, a ţinut să îi dea replica lui Marian Godină, tot pe Facebook.
 
”Teleormanul nu este un judeţ de inculţi şi agramaţi. Dacă un teleormănean caută o carte în judeţul lui are toate şansele să o şi găsească! Conform datelor oficiale de la Registrul Comerţului, nu mai puţin de 255 de firme din Teleorman au autorizat comerţul cu cărţi. La nivelul oraselor si municipiilor avem: Alexandria - 49, Turnu Măgurele - 1, Roşiori de Vede - 23,Zimnicea - 4,Videle - 16”, a scris fostul prefectul de Teleorman, pe Facebook postând şi câteva fotografii cu locurile unde se vând cărţi în Teleorman.  
 
Replica fostului prefect de Teleorman a generat o nouă replică a poliţistului Marian Godină, care, preluând postarea candidatului PSD, a declanşat un adevărat război al comentariilor negative de la utilizatori Facebook din toată ţara la adresa prefectului şi la adresa locuitorilor judeţului. Sute de mesaje negative despre imaginea Teleormanului şi a  prefectului judeţului au apărut pe pagina Danielei Carmen Dan. Războiul comentariilor negative a culminat cu raportarea şi închiderea paginii de Facebook a fostului prefect de Teleorman. Chiar şi după redeschiderea paginii, comentariile pe tema librăriilor au continuat să curgă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările