Fonduri prin PNDL 2017-2020 pentru modernizarea a patru şcoli din Zimnicea

Fonduri prin PNDL 2017-2020 pentru modernizarea a patru şcoli din Zimnicea

Foto arhivă

Patru şcoli din Zimnicea vor fi modernizate prin Programul Naţional pentru Dezvoltare Locală 2017 – 2020. Durata contractelor de finanţare este de trei ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contractele de finanţare s-au semnat, săptămâna aceasta,  la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Proiectele derulate prin PNDL la Zimnicea vizează ”Modernizare şi dotare Şcoala Gimnazială Miron Radu Paraschivescu oraşul Zimnicea, judeţul Teleorman” cu o valoare alocată din bugetul de stat de 7.547.637,58 lei”; Modernizare şi dotare Şcoala Gimnazială nr. 2, oraşul Zimnicea, judeţul Teleorman” cu o valoare alocată din bugetul de stat de 9.761.323,76 lei; ”Modernizare şi dotare Şcoala Gimnazială nr. 3, oraşul Zimnicea, judeţul Teleorman” cu o valoare alocată din bugetul de stat de 6.817.699,09 lei; ”Extindere, consolidare şi modernizare Şcoala nr. 4, oraş Zimnicea” cu o valoare alocată din bugetul de stat de 3.836.590,00 lei.

Durata contractelor de finanţare este de trei ani, iar în cadrul proiectelor vor fi efectuate lucrări de reabilitare a structurii de rezistenţă, a instalaţiei electrice, termice şi sanitare, a acoperişului, sălilor de clasă şi grupurilor sanitare, anveloparea clădirilor şi dotarea cu mobilier şi materiale didactice. De asemenea, se vor construi sau reabilita şi extinde, după caz, sălile de sport şi se vor dota cu mobilier, echipamente şi materiale didactice. Proiectele presupun şi amenajarea curţilor interioare şi a terenurilor de sport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările