PSD a câştigat alegerile locale parţiale în trei comune din Teleorman

PSD a câştigat alegerile locale parţiale în trei comune din Teleorman

Foto arhivă

Candidaţii PSD au câştigat alegerile locale parţiale desfăşurate duminică, 5 noiembrie, în trei comune din Teleorman.


UPDATE: Candidaţii PSD au câstigat scrutinul organizat duminică, 5 noiembrie, pentru funcţia de primar în localităţile Cervenia, Poeni si Salcia. La Cervenia, cele mai multe voturi au mers către  Doru Slobozeanu , candidatul social-democraţilor.

Dănuţ Botescu (PSD) a câştigat funcţia de primar al comunei Poeni, iar Iulian Olteanu( PSD)  şi-a adjudecat mandatul de primar la Salcia.

În cele trei localităţi s-au organizat alegeri locale parţiale, după ce fostii edili au pierdut definitiv procesele cu Agentia Naţională de Integritate.


UPDATE Potrivit datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, în Teleoman, prezenţa la vor era la ora 17.00 de 54,79%.

Aproximativ 7.000 de alegători din trei localităţi din Teleorman-Poeni, Salcia şi Cervenia- sunt aşteptaţi duminică, 5 noiembrie, la urne.

În toate cele trei cazuri s-a ajuns la organizarea alegerilor anticipate după ce edilii aleşi la scrutinul din iunie 2016, respectiv Marin Cucurezeanu (Cervenia), Ionel Ilcuş (Poeni) si Marius Şună ( Salcia), au pierdut procesele cu Agenţia Naţională de Integritate şi au fost demişi.

La nivelul judeţului, pentru cele trei localităţi în care se vor desfăşura alegeri anticipate, sunt înscrişi în Registrul electoral 7.002 alegători, dintre care 2.489 persoane cu drept de vot sunt în localitatea Cervenia, 2.345 în localitatea Poeni, iar 2.169 de alegători sunt în localitatea Salcia.
Pentru cei 7.000 de alegători, în ziua scrutinului pentru parţiale vor fi deschise nouă secţii de votare, dintre care patru la Poeni, trei la Salcia şi alte două secţii la Cervenia, potrivit AEP.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările