VIDEO Un şofer din Alba îl face knockout pe un bărbat din Hunedoara după o altercaţie în trafic

VIDEO Un şofer din Alba îl face knockout pe un bărbat din Hunedoara după o altercaţie în trafic

Victima a căzut pe asfalt fără cunoştinţă după lovitura primită de la celălalt şofer. Foto: captură video

Un şofer din Cugir, judeţul Alba, i-a aplicat un pumn în zona feţei unui tânăr din judeţul Hunedoara. Cei doi au oprit într-o staţie de carburanţi după o altercaţie în trafic, pentru a-şi regla conturile. Victima a căzut inconştientă pe asfalt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferul din Cugir conducea un Mercedes alb, iar la finalul altercaţiei din trafic, care a fost filmată, i-a dat un pumn la nivelul feţei unui şofer din Hunedoara, care a căzut ”lat” pe asfalt.
 
”Este vorba de o altercaţie pe DN7. Cei doi conducători auto au oprit, apoi, într-o staţie de carburanţi. Din păcate conflictul verbal a degenerat. În urma unei lovituri un tânăr din judeţul Hunedoara, comuna Beriu, a suferit un traumatism cranio-cerebral”, susţin poliţiştii hunedoreni.
 
Prezumtivul autor este un bărbat din Alba, oraşul Cugir. Acesta a fost oprit în trafic, identificat şi audiat în legătură cu acuzaţiile care i se aduc. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub infracţiunea de loviri sau alte violenţe. Tânărul lovit are 21 de ani, a fost transportat la spital, iar potrivit medicilor viaţa lui nu este pusă în pericol. Agresorul se numeşte Nacu Marin şi este unul dintre membrii grupării ”talibanilor” din Cugir, care terorizează de peste 10 ani oraşul din Alba.
 
 
Cel care a filmat scena strigă către agresor să sune la numărul 112. Poliţia Orăştie a fost sesizată despre faptul că o persoană este căzută în staţia Lukoil Orăştie. Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 21 de ani, din Căstău, a avut o şicanare în trafic cu bărbatul de 42 de ani, din Cugir, pe DN7. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la o şicanare în trafic, pe DN 7, cei doi oprind autoturismele pe ca re le conduceau în incinta staţiei de carburanţi pentru a avea o discuţie, care, din păcate, a degenerat. Bărbatul de 42 de ani i-a aplicat o lovitură cu pumnul celuilalt, care a căzut la pământ, inconştient. ”În cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe. Se fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei. Prezumtivul autor a fost identificat, la câteva străzi distanţă, cu sprijinul unui echipaj de Poliţie Rutieră. Urmează ca victima să depună certificatul medico-legal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

 
Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost transportat cu o ambulanţă la U.P.U. Orăştie. „Pacientul a suferit un traumatism cranio-facial, cu pierderea pentru scurtă durată a stării de conştienţă. Avea un hematom la nivelul ochiului stâng, durere la nivelul maxilarului şi escoriaţii la nivelul mâinii stângi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.
 

Citiţi şi:

 

Primele probleme după mărirea salariilor în primării: incapacitate de plată

 

Bătălia de lângă Muntele Mare, dintre românii „glotaşi“ şi „honvezii“ maghiari. Moţii lui Avram Iancu au oprit invazia ungurilor

 

Cetatea Urieşilor de la Gârbova. Legenda unei comori îngropate în zidurile din pădure

 

„Minunea de la Bălgrad“. Cum i-a convins Mihai Viteazul pe catolici să îl lase să ridice o biserică ortodoxă la Alba Iulia
 

O limbă ”moartă” pune probleme în procesul privind Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia. 
Hotârâri vechi de 200 de ani, probe în instanţă


Contradicţii pe un contract de 5 milioane de euro. Licitaţia pentru întreţinerea spaţiilor verzi, anulată de Primăria Alba Iulia


Zonele în care se poate exploata aur aluvionar în România. Care sunt râurile cele mai bogate în preţiosul metal galben

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările