VIDEO Locuri de odihnă şi belvedere unice din Apuseni. Hartă interactivă de „reconectare” la natură

VIDEO Locuri de odihnă şi belvedere unice din Apuseni. Hartă interactivă de „reconectare” la natură

Locurile au fost pregătite pentru montaniarzi. Foto: Parcul Natural Apuseni

Administraţia Parcului Natural Apuseni le propune turiştilor circa 40 de locaţii de reconectare la natură, aflate în mijlocul munţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locurile de relaxare au fost amenajate pe raza judeţelor Alba, Bihor şi Cluj şi le oferă montaniarzilor posibilitatea de a se odihni şi de a admira panorame unice.
 
Pe raza judeţului Alba sunt marcate mai multe locaţii, printre care punctele de belvedere de la Sohodol, Roseşti, Coltău sau Fluţăreşti – Gârda, pârâul Trânceşti şi Poiana Gheţarul de la Scărişoara. 
 
Administraţia Parcului Natural Apuseni s-a alăturat acţiunii „Parcuri sănătoase, Oameni sănătoşi” prin proiectul de Re-Conectare la Natură, derulată în perioada aprilie – mai 2020 pentru celebrarea Zilei Europene a Parcurilor. Cu această ocazie au fost amenajate mai multe locaţii de reconectare la natură, pe raza celor trei judeţe.
 
Fiecare din aceste locuri este evidenţiat pe o hartă, alături de câteva imagini şi coordonatele sale geografice, astfel încât turiştii să le găsească cu uşurinţă. Când vor ajunge acolo, montaniarzii vor găsi băncuţe din buşteni pe care se vor putea odihni, dar şi panouri informative.
 

Harta interactivă de reconectare la natură, în Parcul Natural ApuseniDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: