VIDEO Tânăra tâlhărită la Alba Iulia face primele declaraţii: „Sunt imagini şocante, dar nu îmi amintesc nimic. Nu l-am văzut pe agresor“

VIDEO Tânăra tâlhărită la Alba Iulia face primele declaraţii: „Sunt imagini şocante, dar nu îmi amintesc nimic. Nu l-am văzut pe agresor“

Sursa foto: Facebook/ Denisa Sava

Tânăra atacată sâmbătă la Alba Iulia, în casa scării unui bloc din oraş, a ieşit joi din spital, după cinci zile de la momentul la care a ajuns la serviciul de Urgenţe. Denisa se simte bine şi îşi aminteşte câteva secvenţe din ceea ce s-a întâmplat sâmbătă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra a declarat, joi, că a văzut filmul agresiunii căreia i-a fost victimă de două ori, dar nu îşi aminteşte nimic. ”Sunt imagini şocante, dar nu imi amintesc. Din ziua de sâmbătă îmi amintesc doar ce am făcut dimineaţă, am câteva imagini în minte foarte şterse. Nici nu aş vrea să îmi amintesc ce s-a întâmplat atunci”, a povestit Denisa Sava.
 
Tânăra în vârstă de 20 de ani a relatat câteva secvenţe anterioare şi ulterioare momentul în care a fost lovită de recidivistul Drăgoi Nicolae, care i-a sustras un telefon mobil şi portmoneul.
 
”Era undeva la ora 18.25. Mergeam la nişte prietene în acel bloc. Am lăsat pe cineva la mall şi am avut două convorbiri telefonice cu bunica şi o prietenă. Îmi amintesc că îmi căutam loc de parcare. Îmi amintesc foarte, foarte şters cum eram în faţă la bloc. Am intrat cu mai multe persoane. Ştiu că respectivele persoane au sunat ele la interfon şi de aceea nu am sunat eu la prietena mea. Ştiu că aveau bagaje şi de aceea nu am intrat cu ele în lift”, a spus Denisa
 
 
Tânăra studentă a completat că nu a rămas foarte mult în stare de inconştienţă, după ce a fost atacată. ”M-am ridicat imediat şi am urcat în lift, până la etajul 4, am coborât, am ieşit din bloc şi am intrat iarăşi. M-am şi întâlnit cu un bărbat, care, din câte am înţeles, m-a întrebat cum sunt, mi-a dat cheile de jos, a văzut că sunt plânsă dar nu ştia ce e cu mine, s-a gândit că m-am certat cu cineva. Pe urmă am mers la maşină, pe care nici acum nu ştiu unde am avut-o parcată. M-am urcat în maşină şi am mers acasă la mine, dintr-un capăt în celălalt al oraşului. Se vede pe camera de la blocul meu cum am intrat, mă ţineam de cap şi mă clătinam şi în lift”, a completat Denisa Sava.
 
 
Aceasta a spus că odată ajunsă acasă a stat oră şi jumătate inconştientă. ”Pe urmă mi-am deschis laptopul şi am scris unchiului meu pe Facebook, pe care l-am întrebat ”unde-i mami că nu ştiu ce e cu mine”. Îmi amintesc apoi că a venit un vecin, apoi doi prieteni, mătuşa şi unchiul meu. Pe urmă îmi amintesc secvenţe de la spital”, a mai precizat tânăra din Alba Iulia. Denisa a spus că niciodată nu a stat, în astfel de situaţii, cu spatele la o persoană necunoscută şi a completat că nu l-a văzut pe individ. Din filmare se observă cu bărbatul s-a furişat în spatele tinerei şi a atacat-o cu bestialitate, imediat ce au rămas singuri în faţa liftului. Denisa a mai precizat că nu vrea să în vadă pe recidivistul care a agresat-o şi tâlhărit-o. ”Nu ştiu ce l-aş putea întreba. Am impresia că este un specimen, nu ştiu cum un om normal ar putea să facă astfel de chestii. Sper să primească pedeapsa pe care o merită, pentru că am înţeles că nu sunt prima lui victimă. Cu această ocazie, vreau să le mulţumesc poliţiştilor care l-au prins. Sunt foarte buni, chiar dacă sunt tineri”, a spus tânăra.
 
 
Tatăl tinerei, Grigore Sava, a descris şi el, anterior, cum a primit vestea: ”Ne-a sunat unchiul eu că ceva nu e în regula cu ea. Eram plecaţi la părinţi, la ţară, la 70 de kilometri de aici. Am încercat să sunăm înapoi, dar avea telefonul închis. Atunci am sunat un vecin să meargă să vadă ce s-a întâmplat. I-a zis la vecin că e confuză şi nu îşi aminteşte nimic, părea ca şi cum ar fi fost drogată. Ne-am urcat rapid în maşină şi pe la 9 seara am ajuns acasă. Era într-o stare confuză, o durea capul, nu îşi amintea nimic. M-am uitat pe camera de la blocul nostru să văd cu cine a fost, dar nu am văzut nimic suspect. L-am sunat pe prietenul ei, ştiam că în cercul lor de prieteni sunt oameni serioşi. Apoi, am văzut că nu mai are portmoneul şi telefonul şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Am mers la urgenţă, la spital, unde i-a făcut un tomograf. Se vedeau două lovituri la cap dar nu îşi amintea nimic. Am început să reluăm firul evenimentelor, cu cine a fost, am crezut că i-a băgat cineva ceva în cafea. Nu îşi amintea nici ce a făcut de dimineaţă. Aproape nimic din ziua de sâmbătă, doar că a fost la mall şi şi-a lăsat prietenul acolo”, a afirmat acesta. 
 
Bărbatul s-a dezlănţuit la adresa politicienilor care au promovat legea privind recursul compensatoriu, care a permis autorului agresiunii să scape de la închisoare cu 8 luni mai devreme. Grigore Sava afirmă că cel puţin al fel de vinovaţi de cele întâmplate sunt şi cei din Guvern şi a Parlament care au decis că astfel de indivizi trebuie eliberaţi înainte de termen.  ”Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut noi. Individul, asta-i meseria lui. I-am văzut cazierul... Nenorociţi sunt cei care au dat legilea astea, de i-au scos afară. Nu fac politică, dar nu s epoate aşa ceva. În ce ţară trăim ca să eliberezi infractorii? Aş fi curios să-l întrebaţi pe Tudorel, să-i arătaţi, dacă o simţit el ceva când a primit lovitura fiica mea şi a ajuns în starea asta. Pe Tudorel sau pe Dragnea, cine o votat legea. Nu se poate aşa ceva, în ce ţară trăieşti ca să eliberezi infractorii ăştia. Ei sunt la fel de vinovaţi. Nenorocitul ăla e vinovat, dar pe ei îi consider mai nenorociţi”, a spus Grigore Sava. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările