VIDEO Atacatorul tinerei din Alba Iulia este recidivist eliberat recent în baza legii privind recursul compensatoriu. A mai fost condamnat pentru tâlhărie şi viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atacatorul a fost eliberat recent din închisoare
Atacatorul a fost eliberat recent din închisoare

Bărbatul care a atacat cu brutalitate o tânără, într-o scară de bloc din Alba Iulia este recidivist, fiind eliberat din Penitenciarul Aiud în urmă cu circa două luni.

Suspectul în cazul atacului din scara blocului M3 din Alba Iulia ar fi un recidivist eliberat din penitenciar în 2018. Potrivit unor surse uspectul principal al Poliţiei se numeşte Nicolae Tiberiu Drăgoi din Alba Iulia, condamnat anterior pentru tâlhărie şi tentativă de viol. Ar fi fost dat în urmărire generală, prins şi închis dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiţionată, iar în 2018 a fost eliberat. Bărbatul a fost eliberat din penitenciar în 15 septembrie 2018, acesta beneficiind şi de prevederile legii privind recursul compensatoriu.

”În noaptea de 17/18.11.2018, poliţia a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracţiuni. În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenţă. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus poliţiştilor că nu-si aminteşte nimic si că nu îşi găseşte telefonul mobil si portmoneul. 

agresor alba iulia

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru însuşirea bunului găsit. Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuieşte în blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba.

Aproximativ 11.000 de deţinuţi au fost eliberaţi de la începutul anului până la sfârşitul lunii octombrie, dintre care peste 9.000 în baza Legii nr. 169/2017 privind recursul compensatoriu a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP). ”Din unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au fost puse în libertate 11.033 de persoane, 9.039 dintre acestea beneficiind de prevederile Legii 169/2017: 1.374 ca urmare a expirării duratei pedepsei în termen, 7.665 prin admiterea de către instanţele de judecată competente a liberării condiţionate”, a precizat ANP.

Citiţi şi:

 

VIDEO Imagini şocante! Tânără făcută knock-out şi jefuită în scara unui bloc din Alba Iulia. Agresorul i-a luat telefonul şi a dispărut

 

VIDEO Atacatorul tinerei din Alba Iulia este recidivist eliberat recent în baza legii privind recursul compensatoriu

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite