VIDEO Imagini şocante! Tânără făcută knock-out şi jefuită în scara unui bloc din Alba Iulia. Agresorul i-a luat telefonul şi a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost atacată în timp ce aştepta liftul
Tânăra a fost atacată în timp ce aştepta liftul

Un atac şocant asupra unui tinere în scara unui bloc din Alba Iulia a fost filmat de camerele de supraveghere. Poliţia cercetează cazul.

Femeia a fost lovită de un necunoscut în timp ce aştepta liftul. Tânăra şi-a pierdut cunoştinţa apoi bărbatul s-a aplecat asupra ei, probabil pentru a o jefui. Totul s-a petrecut în câteva secunde. Bărbatul i-a luat telefonul şi s-a făcut nevăzut. Se pare că atacul a avut loc în blocul M3 din cartierul Cetate. Atacul a avut loc sâmbătă, 17 noiembrie, în jurul orei 18.00.

În imagini se observă cum alţi doi tineri intră în lift, dar tânăra, care avea să devină victimă, nu intră împreună cu aceştia, neştiind că în spatele său se află atacatorul. Acesta se ”ascunde” în spatele femeii şi se preface că îşi leagă şireturile pentru a nu da de bănuit.

Video-ul s-a viralizat imediat pe reţelele de socializare, oamenii încercând ca prin distribuirea filmului să ajute poliţia sa afle cine este făptaşul.

Poliţiştii spun că în cazul de faţă sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi au deja un suspect. Bărbatul ar fi fost reţinut de poliţişti din IPJ Alba.

UPDATE 1 ”În noaptea de 17/18.11.2018, politia a fost sesizata de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracţiuni. In urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenta Tânără, in vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus poliţiştilor că nu-si aminteşte nimic si că nu îşi găseşte telefonul mobil si portmoneul. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru însuşirea bunului găsit. Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuieşte in blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba.

agresor alba iulia

UPDATE 2 Potrivit informaţiilor preliminare, supectul principal al Poliţiei se numeşte Nicolae Tiberiu Drăgoi din Alba Iulia. El a fost condamnat anterior pentru tâlhărie şi viol. De două luni a fost eliberat din Penitenciarul Aiud. Bărbatul a fost prins în cursul serii de luni, 19 noiembrie, după apariţia publică a imaginilor video, şi a fost dus la sediul IPJ Alba pentru audieri.

atacator alba iulia

UPDATE 3 Bărbatul suspectat că ar fi autorul tâlhăriei asupra tinerei de 20 de ani a fost prins de poliţişti şi dus, în cursul serii de luni, 19 septembrie, la sediul IPJ Alba pentru audieri.

Citiţi şi:

 

FOTO Bărbatul care a atacat o femeie de 20 de ani în scara unui bloc din Alba Iulia a fost reţinut. Tânăra a ajuns la spital cu pierderi de memorie

 

VIDEO Atacatorul tinerei din Alba Iulia este recidivist eliberat recent în baza legii privind recursul compensatoriu

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite