FOTO VIDEO Bărbatul care a atacat o femeie de 20 de ani în scara unui bloc din Alba Iulia a fost reţinut. Tânăra a ajuns la spital cu pierderi de memorie

0
0
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti

Bărbatul suspectat de agresarea unei tinere în vârstă de 20 de ani, în scara unui bloc din Alba Iulia, a fost prins luni seara de către poliţişti.

”În noaptea de 17/18.11.2018, poliţia a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracţiuni. În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenţă. 

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus poliţiştilor că nu-si aminteşte nimic si că nu îşi găseşte telefonul mobil si portmoneul. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru însuşirea bunului găsit. Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuieşte în blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba. 

La sosirea la sediul IPJ Alba, Nicolae Tiberiu Drăgoi a respins acuzaţiile şi a spus că trebuie să i se aducă la cunoştinţă acuzaţiile şi abia apoi va vedea ce este de făcut.

Bărbatul este recidivist şi a fost eliberat din încchisoare în urmă cu circa 2 luni. Femeia a fost lovită de un necunoscut în timp ce aştepta liftul. Tânăra şi-a pierdut cunoştinţa apoi bărbatul s-a aplecat asupra ei, probabil pentru a o jefui. Totul s-a petrecut în câteva secunde. Bărbatul i-a luat telefonul şi s-a făcut nevăzut. Se pare că atacul a avut loc în blocul M3 din cartierul Cetate. Atacul a avut loc sâmbătă, 17 noiembrie, în jurul orei 18.00.

În imagini se observă cum alţi doi tineri intră în lift, dar tânăra, care avea să devină victimă, nu intră împreună cu aceştia, neştiind că în spatele său se află atacatorul. Acesta se ”ascunde” în spatele femeii şi se preface că îşi leagă şireturile pentru a nu da de bănuit. Video-ul s-a viralizat imediat pe reţelele de socializare, oamenii încercând ca prin distribuirea filmului să ajute poliţia sa afle cine este făptaşul.

Citiţi şi:

 

VIDEO Imagini şocante! Tânără făcută knock-out şi jefuită în scara unui bloc din Alba Iulia. Agresorul i-a luat telefonul şi a dispărut

 

VIDEO Atacatorul tinerei din Alba Iulia este recidivist eliberat recent în baza legii privind recursul compensatoriu

Mai multe - Alba Iulia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite