S-a masturbat în faţa a două fete minore, în Cetatea Alba Iulia. Ce pedeapsă a primit bărbatul, după doi ani

S-a masturbat în faţa a două fete minore, în Cetatea Alba Iulia. Ce pedeapsă a primit bărbatul, după doi ani

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat care s-a masturbat în faţa a două minore, în Cetatea Alba Iulia, a primit o pedeapsă penală la instanţa de fond.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fapt a avut loc în urmă cu mai bine de doi ani. În 21 aprilie 2018, în jurul orei 15.00, două fete, una de 16 ani şi alta de 14 ani, la acel moment, se plimbau prin şanţurile Cetăţii Alba Carolina.
 
Potrivit alba24.ro, un bărbat în vârstă de 35-40 de ani, M.M. Abel, le-a ieşit în cale şi a început să se masturbeze în faţa lor şi, mai mult de atât, să le înjure şi să le adreseze expresii cu conotaţii sexuale.
 
Cele două minore s-au speriat şi au fugit de la faţa locului, iar mama uneia dintre ele a sunat la 112 şi a relatat cele întâmplate. La scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe agresor.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut următoarea stare de fapt: ”În data de 21.04.2018, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla în şanţurile Cetăţii Alba Carolina, inculpatul  s-a masturbat în faţa a două persoane vătămate de sex feminin, adresând uneia dintre acestea cuvinte jignitoare şi vulgare, sugerând intenţia de a întreţine relaţii sexuale cu aceasta, ocazie cu care cele persoane vătămate s-au speriat şi au fugit din acel loc”.
 
Bărbatul a recunoscut comiterea infracţunii şi a declarat următoarele, potrivit motivării instanţei: ”(…) în timp ce se plimba prin zona Cetăţii, în zona spitalului de psihiatrie, a văzut la un moment dat două fete. În acel moment şi-a scos organul genital şi a început să se masturbeze. Acesta nu mai reţine dacă le-a adresat fetelor cuvinte obscene. A mai arătat că, în timp ce locuia la un orfelinat din New York, a fost diagnosticat cu nişte probleme la cap”.
 
Bărbatul a fost suspus unei expertize psihiatrice, iar în urma testării medicii au stabilit că a avut discernământ. Inculpatul a fost trimis în judecată, în data de 29 octombrie 2019, dar nu a putut fi şi adus în faţa instanţei, în timpul procesului.
 
Pentru fapta sa, judecătorii de la instanţa din Alba Iulia l-au condamnat în data de 27 iulie, la o amendă penală de 1.500 de lei. Decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţa superioară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările