Percheziţii la Alba Iulia şi Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală. Facturi false de 14,5 milioane lei

Percheziţii la Alba Iulia şi Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală. Facturi false de 14,5 milioane lei

Foto Adevarul

Poliţiştii din Alba fac percheziţii, joi, la Alba Iulia şi Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală. Reprezentantul unei firme este bănuit că a înregistrat facturi false de 14,5 milioane lei şi TVA aferent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, joi, 10 iunie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, efectuează două percheziţii, în municipiul Bucureşti şi municipiul Alba Iulia, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală.
 
Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2014, reprezentantul unei societăţi comerciale, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale datorate bugetului de stat (TVA şi impozit pe profit) ar fi înregistrat, în evidenţa contabilă a societăţii, 7 facturi de achiziţie, de peste 14,5 milioane de lei şi TVA aferent de peste 3 milioane de lei, care nu ar avea, la bază, un conţinut economic real.
 
La percheziţii, poliţiştii din Alba sunt sprijiniţi de poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările