Parastas emoţionant în Apuseni. Romaniţa Iovan a pus un avion din lego făcut de fiul lui Iovan pe crucea de la locul tragediei

Parastas emoţionant în Apuseni. Romaniţa Iovan a pus un avion din lego făcut de fiul lui Iovan pe crucea de la locul tragediei

Parastas FOTO: Dorin Ţimonea

Peste 200 de persoane au participat la parastasul lui Adrian Iovan şi al Aurei Ion din Apuseni, desfăşurat pe locul unde s-a prăbuşit avionul. Ceremonia a fost emoţionantă. Romaniţa Iovan le-a mulţumit moţilor pentru modul în care s-au mobilizat în momentul tragediei, dar şi acum. Pe coroane de pe crucea pusă de moţi la cota 1400 de metri, Romaniţa a pus un avion din piese de lego, făcut de fiul lui Adrian Iovan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parastasul din Apuseni, desfăşurat în creierii munţilor, la locul tragediei aviatice, a fost oficiat de un sobor de trei preoţi, printre care şi stareţul de la mănăstirea Dumbrava. La ceremonie, care a fost emoţionantă, au participat peste 200 de persoane.

Romaniţa Iovan a ţinut să le mulţumească, încă o dată, moţilor pentru modul în care s-au mobilizat la momentul tragediei, dar şi acum pentru parastasul lui Adrian Iovan şi al Aurei Ion.

Aceasta a aprins lampioane roşii pe care le-a înălţat spre cer, iar pe cununa de pe crucea pusă de moţi la locul tragediei a pus un mic avion din lego, făcut de fiul ei cu Adrian Iovan.

După parastas s-a mers la masă, în satul Giurgiuţ din comuna Horea.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Eroii-salvatori din Apuseni au primit cea mai mare distincţie a BOR: „Au plâns cu ei, i-au ajutat şi i-au cărat în braţele lor“

O poveste fără şefi şi bani. Cum au reuşit salvatorii din Apuseni să facă imposibilul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările