Parastas emoţionant în Apuseni. Romaniţa Iovan a pus un avion din lego făcut de fiul lui Iovan pe crucea de la locul tragediei

0
0

Peste 200 de persoane au participat la parastasul lui Adrian Iovan şi al Aurei Ion din Apuseni, desfăşurat pe locul unde s-a prăbuşit avionul. Ceremonia a fost emoţionantă. Romaniţa Iovan le-a mulţumit moţilor pentru modul în care s-au mobilizat în momentul tragediei, dar şi acum. Pe coroane de pe crucea pusă de moţi la cota 1400 de metri, Romaniţa a pus un avion din piese de lego, făcut de fiul lui Adrian Iovan.

Parastasul din Apuseni, desfăşurat în creierii munţilor, la locul tragediei aviatice, a fost oficiat de un sobor de trei preoţi, printre care şi stareţul de la mănăstirea Dumbrava. La ceremonie, care a fost emoţionantă, au participat peste 200 de persoane.

Romaniţa Iovan a ţinut să le mulţumească, încă o dată, moţilor pentru modul în care s-au mobilizat la momentul tragediei, dar şi acum pentru parastasul lui Adrian Iovan şi al Aurei Ion.

Aceasta a aprins lampioane roşii pe care le-a înălţat spre cer, iar pe cununa de pe crucea pusă de moţi la locul tragediei a pus un mic avion din lego, făcut de fiul ei cu Adrian Iovan.

image
image

După parastas s-a mers la masă, în satul Giurgiuţ din comuna Horea.

image

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Eroii-salvatori din Apuseni au primit cea mai mare distincţie a BOR: „Au plâns cu ei, i-au ajutat şi i-au cărat în braţele lor“

O poveste fără şefi şi bani. Cum au reuşit salvatorii din Apuseni să facă imposibilul

Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri