Minoră şantajată de doi adolescenţi cu care a întreţinut relaţii sexuale. Ce a trebuit să facă fata pentru a scăpa

Minoră şantajată de doi adolescenţi cu care a întreţinut relaţii sexuale. Ce a trebuit să facă fata pentru a scăpa

Foto: arhivă Adevărul

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus trimiterea în judecată a doi inculpaţi minori acuzaţi de şantaj.

Potrivit Parchetului, în perioada noiembrie 2018-aprilie 2019, inculpaţii au şantajat-o în mod repetat pe persoana vătămată minoră în vârstă de 15 ani prin ameninţarea cu darea în vileag a faptului că au întreţinut relaţii sexuale cu aceasta şi i-au solicitat în mod repetat diverse sume de bani şi ţigări.
 
Victima le-a oferit celor doi (B.E.L. şi M.T.I) ţigările şi banii pentru a nu spune colegilor săi despre raporturile sexuale întreţinute cu inculpaţii. În total, minora a suferit un prejudiciu în cuantum total de aproximativ 1.020 lei şi 50 euro.
   
”Precizăm că întocmirea rechizitoriului este o etapă a procesului penal reglementată în Codul de procedură penală, care reprezintă finalizarea anchetei penale şi trimiterea dosarului la instanţă spre judecare, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

Cauza a fost înregistrată în 9 septembrie 2020 la Judecătoria Alba Iulia. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările