Mihai Răzvan Ungureanu îi cere premierului Victor Ponta să returneze sporul pentru titlul de doctor VIDEO

Mihai Răzvan Ungureanu îi cere premierului Victor Ponta să returneze sporul pentru titlul de doctor VIDEO

Mihai Răzvan Ungureanu

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a spus luni, la Alba Iulia, că Victor Ponta este un „munte de incompetenţă“ şi i-a solicitat să returneze sporul la salariu pentru titlul de doctor.  Fostul premier s-a aflat timp de două zile în Alba pentru a lansa Iniţiativa Civică de Centru Dreapta (ICCD).

Ştiri pe aceeaşi temă

„Domnul Ponta nu va avea niciodată din partea mea atacuri al persoană. Îl asigur de eleganţa mea şi poate să conteze pe aceasta, însă nu poate să conteze pe admiraţia mea. În faţa unui asemenea monument de incompetenţă şi amoralitate nu pot fi în niciun fel mulţumit. Pentru a nu face de ruşine o naţie întreagă ar fi bine să părăsească Palatul Victoria pentru a nu primi o poreclă definitivă despre modul cum îşi falsifică bibliogafia. Nu are dreptul la titlul de coreferenţiar şi ar fi bine să întoarcă la stat banii pe care i-a luat atât timp cât i s-au plătit cele 15 la sută suplimentare până când acest privilegiu financiar a fost desfiinţat şi evident, în măsura în care legea permite, să dea înapoi şi salariul de conferenţiar până la nivelul de lector“, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Ex-premierul nu a dorit să răspundă şi altor acuzaţii susţinând că „pentru acestea sunt oameni abilitaţi să răspundă cu tratament clinic“.  „Eu constat că domnul Ponta a furat şi minte. Mie teamă, însă, că din rezerva de cadre a USL el reprzintă una dintre cele mai bune variante, dar totuşi este bine să plece“, a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Suspendarea – un circ ieftin

Ex-premierul a mai precizat că nu s-a decis încă dacă va merge la referendmul privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu. „Voi da un răspuns concret foarte curând. Datoria cetăţenească mă îndemană acum să merg la vot. În acelaşi timp gândesc la ceea ce poate să însemne legitimarea unui referendum constituit pe baze ilegitime şi lipsite de etică. Convingerea mea este că preşedintele legitim ales, domnul Băsescu, nu a încălcat în niciun fel Constituţia. Suspendarea este un circ, un teatru ieftin menit să legitimize, între ghilimelele pe care nu le foloseşte domnul Ponta, o iniţiativă, un act de suspendare a preşedintelui, a persoanei Traian Băsescu. În condiţiile acestea încep să mă gândesc clar ce ar trebui făcut. Mergem cetăţeneşte la vot sau biocotăm? Veţi avea răspunsul curând“, a afirmat preşedintele ICCD.

Ungureanu a participat la sărbătoarea populară "Târgul de Fete" de pe Muntele Găina, a vizitat Cetatea din Alba Iulia şi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai organizaţiei judeţene a PDL.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările