”Leapşa echipării”, lansată de pompierii de la ISU Alba. Cum au răspuns colegii lor din Timiş VIDEO

”Leapşa echipării”, lansată de pompierii de la ISU Alba. Cum au răspuns colegii lor din Timiş VIDEO

Pompierii din Alba Iulia au lansat o provocare către colegii lor din ţară

Pompierii militari ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Alba au lansat săptămâna trecută o provocare video pentru colegii lor din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un video postat pe pagina de Facebook pompierii militari din Alba se ”îmbracă instant” în costumele de salvatori pe care le folosesc în diferite situaţii, fie că vorbim de lupta cu focul, misiuni subacvatice sau misiuni în zone montane.

Naterialul video a adunat sute de aprecieri şi peste 1,2 milioane de vizualizări.
 
”Mereu pregătiți pentru cele mai dificile situații!  Indiferent de costumul pe care-l poartă, intervin în sprijinul oamenilor, în orice moment al zilei și pentru fiecare situație de urgență la care sunt solicitați!”, au scris reprezentaţii ISU Alba pe Facebook.
 

Colegii lor, de la ISU Timiş au răspuns provocării lansate de militarii din Alba. ”Se pare că pompierii de la ISU Alba au lansat o provocare. Aşa că băieţii de la ISU Timiş nu s-au lăsat mai prejos”, au scris reprezentaţii instituţiei pe Facebook.
 
Aceştia au realizat la rândul lor un clip în care mai mulţi pompieri militari apar îmbrăcaţi în diverse echipamente folosite la intervenţii.
 

Cele două clipuri au strâns într-un timp scurt mii de comentarii şi reacţii din partea utilizatorilor pe Facebook.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările