FOTO VIDEO Dorelul de la autostradă. Două grinzi prăbuşite pe şantierul A10 în zona Teiuş. Un muncitor a fost rănit

FOTO VIDEO Dorelul de la autostradă. Două grinzi prăbuşite pe şantierul A10 în zona Teiuş. Un muncitor a fost rănit

Cele două grinzi prăbuşite

Un incident care putea avea urmări grave a avut loc miercuri, 29 mai, pe şantierul autostrăzii Sebeş - Turda, lotul 2, în zona oraşului Teiuş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două grinzi de la supratraversarea DN 14B s-au prăbuşit şi au dus la rănirea unui muncitor. ”Un muncitor s-a dezechilibrat şi a căzut de pe un picior de susţinere al autostrăzii, pe şantierul din apropiere de Teiuş. A suferit leziuni, posibil uşoare şi a fost transportat la spital”, a transmis IPJ Alba. Incidentul putea avea urmări şi mai grave. Cu puţin timp înainte de prăbuşirea grinzilor muncitorii se aflau chiar sub viitorul pod.
 
Bărbatul nu a fost rănit grav iar la spital a fost supus unui control medical amănunţit. ”Pacientul este conştient. I se fac investigaţii medicale şi în funcţie de acestea medicii vor decide dacă va rămâne sau nu internat. Nu îi este pusă viaţa în pericol în momentul de faţă. Urmează să fie văzut de un medic ortoped şi un medic chirurg. I se fac investigaţii medicale, între care raze şi computer tomograf”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.
 
Foto: ziarulunirea.ro

Incidentul a fost înregistrat ca accident de muncă iar o echipă de la ITM Alba s-a deplasat la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs. Macaraua mai avea 30 de tone în cârlig în momentul în care grinda s-a răsturnat, angrenând şi cele 2 grinzi care erau deja montate.
 
 
Din informaţiile de la locul incidentului, grinzile s-au prăbuşit la peste o oră după ce au fost puse pe pile. Zona se află pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeş - Turda, construit de către firma greacă AKTOR.
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările