Fostul comandant al IPJ Alba, Tudor Grindean, avansat în gradul de chestor de preşedintele Traian Băsescu

Fostul comandant al IPJ Alba, Tudor Grindean, avansat în gradul de chestor de preşedintele Traian Băsescu

Chestorul de poliţie Tudor Grindean. Foto Adevărul

Fostul commandant al IPJ Alba, Tudor Grindean, a fost avansat de la comisar şef în gradul de chestor, de preşedintele României, Traian Băsescu. Chestorul de poliţie Tudor Grindean este directorul Direcţiei Generale de Management Operaţional din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Chestorul Tudor Grindean (45 ani) a ocupat funcţia de commandant al IPJ Alba în perioada 2005 – martie 2011. În această perioadă a reuşit să întinerească semnificativ structurile de poliţie din judeţul Alba cu efecte semnificative asupra relaţiei cu cetăţeanul şi a luptei împotriva criminalităţii. Alături de Grindean au fost avansaţi în grad alţi 10 angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor.

 
Potrivit, site-ului de internet al MAI, Direcţia Generală Management Operaţional este unitatea de specialitate a Aparatului Central al ministerului cu competenţă generală de coordonare, îndrumare şi control în următoarele domenii de activitate:
* organizare instituţională;
* planificarea reacţiilor pentru situaţii de criză şi standarde operaţionale;
* planificarea înzestrării, rechiziţiilor şi controlul armamentelor;
* planificare şi coordonare misiuni; analiză, sinteză, planificare activităţi şi programe; asigurarea secretariatului Grupului Interministerial Român pentru Managementul Integrat al Frontierei de Stat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările