Cum încep studenţii Universităţii din Alba Iulia cursurile în semestrul I

Cum încep studenţii Universităţii din Alba Iulia cursurile în semestrul I

Sediul Universităţii din Alba Iulia

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a făcut public modul de desfăşurare a cursurilor în noul an universitar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit deciziei, cot fi cursuri online sau cursuri cu prezenţă fizică, în funcţie de numărul de studenţi din formaţiile de studii.
 
Potrivit UAB, prin hotărârea Senatului Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, întrunit în data de 15 septembrie 2021, s-a aprobat scenariul de desfăşurare a activităţilor didactice în semestrul I al anului universitar 2021-2022, după cum urmează:
 
Licenţă: formaţii de studii cu peste 80 de studenţi – sistem online (cursuri); formaţii de studii sub 80 de studenţi – faţă în faţă (cursuri, seminarii, cursuri practice, laboratoare); seminarii, laboratoare şi cursuri practice (formaţii sub 80 de studenţi – faţă în faţă)
 
Masterat: sistem online – cu recomandarea organizării de întâlniri fizice periodice faţă în faţă
 
Doctorat: faţă în faţă / sistem online. Propunerea UAB a aprobată de către DSP Alba.
 
Modalităţile concrete de organizare a activităţilor didactice (seminarii, cursuri, laboratoare, alte activităţi), programarea acestora în funcţie de specializări (orarele) şi alte detalii vor fi comunicate ulterior.
 
UAB va aplica un regulament strict privind respectarea măsurilor de siguranţă sanitară în întregul campus universitar. În funcţie de evoluţia epidemiei, Universitatea va proceda la adaptarea scenariului de desfăşurare a activităţilor didactice.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările