Cum şi-a ucis o femeie iubitul cu 9 ani mai tânăr în bătaie. Doi gemeni vor creşte fără ambii părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă Adevărul
Foto Arhivă Adevărul

Femeia în vârstă de 33 de ani audiată marţi în legătură cu crima ce a avut loc în locuinţa acesteia de pe strada Livezii din Blaj a fost arestată preventiv pentru infracţiunea de omor.

Victima acesteia este un tânăr în vârstă de 24 de ani cu care trăia în concubinaj de mai mulţi ani şi aveau împreună doi gemeni în vârstă de un an. Surse apropiate familiei susţin că tânărul mai consuma alcool, lucru care provoca certuri destul de dese între cei doi.

Un astfel de scandal a avut loc şi marţi dimineaţă, când, băut fiind, bărbatul a agresat-o pe concubina acestuia. Alexandra C. a rispostat şi l-a lovit pe acesta cu mai multe obiecte contondente ce i-au căzut în mână.

Mai multe lovituri au fost aplicate în zona capului, iar tânărul a căzut secerat. Femeia a sunat imediat la 112, dar medicii sosiţi la faţa locului nu au reuşit să îl mai salveze. Tânărul de 24 de ani a decedat în ambulanţă. 

”În fapt, s-a reţinut că, în data de 14.09.2021, în jurul orelor 06,30, în timp ce se aflau în locuinţa inculpatei din municipiul Blaj, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpata i-a aplicat victimei, fostul său concubin, în vârstă de 24 de ani, mai multe lovituri cu un par din lemn şi alte obiecte contondente, în zona capului şi a corpului, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viaţa. În urma leziunilor suferite, victima a decedat în timpul transportului cu ambulanţa spre Spitalul Municipal Blaj. 

La data de 14.09.2021, procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de inculpată pe o durată de 24 de ore şi a formulat propunere de luare a măsurii preventive a arestării. La data de 15.09.2021, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatei pe o perioadă de 30 de zile”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

În urma acestei tragedii, cei doi gemeni au rămas fără tată şi vor trăi o lungă perioadă de timp şi fără mamă. Daca va fi găsită vinovată, femeia riscă închisoarea între 10 ani şi 20 de ani. 

Vă mai recomandăm:

Autostrada construită prin groapa de gunoi. CNAIR cheltuie aproape 6 milioane de lei pentru ecologizare VIDEO

 

Povestea unor jafuri inedite: cum a furat un tânăr aceeaşi maşină de două ori şi a spart un bar, tot de două ori

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite