Cum încep studenţii Universităţii din Alba Iulia cursurile în semestrul I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Universităţii din Alba Iulia
Sediul Universităţii din Alba Iulia

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a făcut public modul de desfăşurare a cursurilor în noul an universitar.

Potrivit deciziei, cot fi cursuri online sau cursuri cu prezenţă fizică, în funcţie de numărul de studenţi din formaţiile de studii.

Potrivit UAB, prin hotărârea Senatului Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, întrunit în data de 15 septembrie 2021, s-a aprobat scenariul de desfăşurare a activităţilor didactice în semestrul I al anului universitar 2021-2022, după cum urmează:

Licenţă: formaţii de studii cu peste 80 de studenţi – sistem online (cursuri); formaţii de studii sub 80 de studenţi – faţă în faţă (cursuri, seminarii, cursuri practice, laboratoare); seminarii, laboratoare şi cursuri practice (formaţii sub 80 de studenţi – faţă în faţă)

Masterat: sistem online – cu recomandarea organizării de întâlniri fizice periodice faţă în faţă

Doctorat: faţă în faţă / sistem online. Propunerea UAB a aprobată de către DSP Alba.

Modalităţile concrete de organizare a activităţilor didactice (seminarii, cursuri, laboratoare, alte activităţi), programarea acestora în funcţie de specializări (orarele) şi alte detalii vor fi comunicate ulterior.

UAB va aplica un regulament strict privind respectarea măsurilor de siguranţă sanitară în întregul campus universitar. În funcţie de evoluţia epidemiei, Universitatea va proceda la adaptarea scenariului de desfăşurare a activităţilor didactice.

Vă mai recomandăm:

 

Coşmarul trăit de o familie cu locuinţa la câţiva metri de şantierul autostrăzii A10. Cere daune de 120.000 de euro VIDEO

 

Cum şi-a ucis o femeie iubitul cu 9 ani mai tânăr în bătaie. Doi gemeni vor creşte fără ambii părinţi

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite