Aproape 3.000 de consumatori din Apuseni, fără energie electrică din cauza vântului puternic

Aproape 3.000 de consumatori din Apuseni, fără energie electrică din cauza vântului puternic

Vântul a doborât copaci peste liniile de curent electric. Foto Adevărul

Vântul puternic a afectat alimentarea cu energie electrică pentru aproape 3.000 de consumatori din zona Munţilor Apuseni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Instituţiei Prefectului Alba, echipele DEER (Electrica) acţionează în teren pentru a remedia avariile provocate de ninsorile abundente la reţeaua electrică din judeţ. 
 
”În zona Poiana Vadului au fost 16 puncte de transformare cu 773 utilizatori nealimentaţi cu energie electrică. Sunt prezente 2 formaţii pe teren pentru remedierea defecţiunilor, în momentul de faţă nefiind alimentaţi 290 utilizatori. 
 
De asemenea, o avarie în zona Abrud a afectat circa 2.000 de utilizatori. Au fost finalizate manevrele de izolare a defecţiunii şi implicit de alimentare a tuturor consumatorilor din această zonă”, se precizează în comunicarea instituţiei.
 
În funcţie de evoluţia situaţiei, toate instituţiile cu rol în gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomenele meteorologice sunt pregătite să intervină în cel mai scurt timp. 
 
De asemenea, echipele DRDP Cluj - Secţia Drumuri Naţionale Alba acţionează cu toate utilajele din dotare pe DN 67C - Transalpina, DN 74, DN 74 A şi DN 75, pentru deszăpezirea acestor sectoare de drum. Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările