A plecat la muncă în Anglia şi a murit în accident rutier. Avea 44 de ani şi era taximetrist

A plecat la muncă în Anglia şi a murit în accident rutier. Avea 44 de ani şi era taximetrist

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat din Alba Iulia care lucra în Anglia, a murit vineri noapte într-un tragic accident de maşină. Circumstanţele în care s-a produs accidentul nu sunt încă cunoscute cu exactitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cosmin T. era plecat la muncă în Anglia, acolo unde şi-a găsit tragicul sfârşit. Pe contul său de facebook, o mulţime de prieteni din România şi Anglia îi deplâng dispariţia prematură. Cosmin era tatăl unui băieţel. 
 
”Cosmin, mi se rupe inima, ai fost un om fantastic şi mă simt onorată că te-am cunoscut. Cel mai fericit străin pe care l-am cunoscut. Odihnă veşnică omule extraordinar. Inima mea este alături de băieţelul tău, familie şi prieteni. Mă simt distrusă”, i-a scris o prietenă din Anglia. 
 
De asemenea, mulţi dintre prietenii săi din Alba Iulia au scris mesaje de condoleanţe adresate familiei. Bărbatul avea 44 de ani, locuia în oraşul Norwich, din comitatul Norfolk şi era taximetrist pentru compania ABC Taxis, cea mai mare firmă de taxiuri din Norwich şi din Norflok. Acesta era căsătorit şi avea un frumos copilaş, în vârstă de 10 ani.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: