A jefuit trei apartamente din Alba Iulia şi a plecat acasă. După patru luni a primit vizita poliţiei

A jefuit trei apartamente din Alba Iulia şi a plecat acasă. După patru luni a primit vizita poliţiei

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti din Alba Iulia

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat din judeţul Timiş care este bănuit de spargerea a 3 apartamente din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hoţul ar fi pătruns cu chei potrivite şi ar fi sustras bani şi bijuterii. Prejudiciul total se ridică la peste 83.000 de lei. Bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.
 
Potrivit IPJ Alba, la data de 4 martie 2021, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 36 de ani, din comuna Voiteg, judeţul Timiş, care este bănuit de săvârşirea a trei fapte de furt din apartamente situate pe raza municipiului Alba Iulia.
 
În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada iulie – noiembrie 2020, folosindu-se de chei potrivite sau mincinoase, ar fi pătruns în trei apartamente din Alba Iulia, în timp ce proprietarii acestora nu erau acasă şi ar fi sustras bani şi bijuterii, în valoare totală de 83.000 de lei.
 
Individul a fost identificat şi reţinut, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale din municipiul Iaşi, imediat după ce, folosind acelaşi mod de operare, ar fi sustras, dintr-un apartament din municipiul Iaşi, peste 37.000 de lei. Asupra sa au fost găsite mai multe chei, ustensile şi dispozitive folosite la deschiderea uşilor precum şi bani.
 
În cursul zilei de vineri, 5 martie, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările