Şi-a înjunghiat socrul după o ceartă în familie. Ginerele a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor

Şi-a înjunghiat socrul după o ceartă în familie. Ginerele a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor

Un bărbat din comuna Cetatea de Baltă, acuzat de tentativă de omor, a fost trimis în judecată, în lipsă, de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă.
 
Potrivit unor surse judiciare, în data de 2 octombrie, pe fondul unor neînţelegeri în familie, Bîrcea Ion Cosmin şi-ar fi atacat socrul cu un cuţit, provocându-i acestuia mai multe leziuni care nu au necesitat internarea în spital. 

În primă instanţă, cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi încadrat la loviri şi alte violenţe, dar ulterior, în urma constatărilor formulate de medicul legist, încadrarea juridică a fost schimbată în tentativă de omor. Medicul a constatat că viaţa victimei a fost pusă în pericol.
 
Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care, în data de 5 octombrie, au propus mandat de arestare preventivă, în lipsă, pe numele bărbatului, solicitare aprobată de Tribunalul Alba. Inculpatul a fost trimis în judecată miercuri, 31 octombrie 2018, şi riscă până la 10 ani de închisoare. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările