Luna ianuarie, un „Black Friday pentru călătorii“. Reduceri de până la 60%: care sunt cele mai ieftine destinaţii

Luna ianuarie, un „Black Friday pentru călătorii“. Reduceri de până la 60%: care sunt cele mai ieftine destinaţii

Biletele de avion sunt în luna ianuarie mai ieftine cu până la 60%

Luna ianuarie rămâne cea mai bună lună din an pentru a cumpăra bilete de avion, este concluzia unei analize realizată de platforma Vola.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă în restul anului românii urmăresc perioadele de promoţii pentru a beneficia de discounturi la preţul biletelor de avion, luna ianuarie rămâne cea mai potrivită pentru a găsi cele mai mici preţuri la bilete de avion pentru destinaţiile dorite. Diferenţa faţă de restul anului este de până la 60% şi cele mai bune preţuri sunt evidenţiate de Vola.ro sub denumirea de „Ieftinuarie“.

„Conform datelor analizate de specialiştii noştri, dacă în restul anului românii trebuie să urmărească promoţiile companiilor aeriene pentru a beneficia de discounturi la preţul biletului de avion, în luna ianuarie cele mai bune preţuri sunt disponibile organic sau prin promoţiile companiilor aeriene, la o simplă căutare pe motorul Vola.ro. Tot ce trebuie să facă este să cunoască destinaţia şi perioada, iar motorul nostru de căutare va evidenţia automat preţurile de «Ieftinuarie». În plus, fiecare bilet cumpărat oferă beneficii precum reduceri la bagajul de cala şi acces la premii zilnice şi garantate. 

De la an la an am observat o creştere a apetitului românilor pentru zboruri accesibile şi vacanţe ieftine iar numărul biletelor de avion vândute în prima lună din an este impresionant. Luna ianuarie este considerată deja un Black Friday pentru călătorii, iar românii s-au obişnuit să îşi pastreze un buget dedicat călătoriilor pentru a profita de preţurile bune“, a declarat Claudia Tocila, Marketing Manager Vola.ro. 

Care sunt cele mai ieftine destinaţii rezervate în luna ianuarie

Destinaţiile europene operate de companii aeriene low cost beneficiază de preţurile cele mai avantajoase în luna ianuarie şi încep de la 20 euro/persoană pentru un bilet de avion dus-întors. La categoria cele mai ieftine bilete de avion se menţin Londra, Roma şi Bruxelles. Sunt urmate de Veneţia, cu preţuri de la 30 euro/persoană. Preţul biletelor de avion pentru Madrid, Dublin şi Barcelona este începând de la 45 euro, iar pentru Copenhaga şi Lisabona depăşeşte 80 euro.

Românii pot profita de preţurile mici din ianuarie pentru a-şi rezerva atât city break-urile din lunile de primăvară, cât mai ales biletele de avion pentru vacanţa de vară. Pentru românii care îşi doresc să călătorească la Londra în acest an, preţurile sunt scăzute cu până la 57% în medie pentru rezervările în luna ianuarie spre deosebire de rezervările făcute în luna iunie, de exemplu. Pentru cei care sunt nehotărâţi şi aşteaptă până în luna februarie să îşi rezerve biletul de avion, preţul mediu creşte cu aproximativ 20% pentru fiecare destinaţie.

Din afara Europei, călătorii pot rezerva, spre exemplu, bilete de avion la Dubai cu până la 40% mai ieftin decât în restul anului, dar şi Bangkok cu peste 30% mai ieftin. 

Peste 40.000 de bilete de avion vândute în luna ianuarie 2019

În anul 2018 peste 30.000 de bilete de avion au fost cumpărate în luna ianuarie, iar în 2019 s-a depăşit pragul de 40.000 de bilete.

Toate rezervările efectuate în campania „Ieftinuarie“ pe website-ul vola.ro sunt premiate cu beneficii garantate oferite de Free Now în valoare de 70 de lei şi un premiu săptămânal în valoare de 1000 de ron. În plus, au şansa unui premiu zilnic care constă într-un voucher cu contravaloarea călătoriei achiziţionate cu un card Banca Transilvania. De asemenea, cei care achiziţionează zboruri BlueAir pe Vola.ro au 50% reducere la bagajele de cală şi vor intra în tragerea la sorţi pentru a câştiga premiul cel mare, în valoare de 10.000 de euro, constând în bilete de avion ale companiei aeriene.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările