Litoralul, ocupat în proporţie de sută la sută în acest weekend

Litoralul, ocupat în proporţie de sută la sută în acest weekend

Litoralul românesc este ocupat în proporţie de sută la sută în acest weekend. FOTO ARHIVA

Litoralul românesc este ocupat în proporţie de sută la sută în acest weekend, a declarat preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin. Aceasta spune că nu mai există locuri libere în unităţi hoteliere pentru luna august.

Ştiri pe aceeaşi temă

Litoralul românesc este ocupat în proporţie de sută la sută în acest weekend, fiind destinaţia numărul 1 pentru turiştii români în acest moment, a declarat preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin. Ea spune că nu mai există locuri libere în unităţi hoteliere pentru luna august.

“Litoralul este ocupat sută la sută. Este destinaţia numărul 1 în acest moment pentru turiştii români, indiferent dacă vorbim de destinaţii interne sau externe. Pentru turistul român, destinaţia preferată în acest moment este litoralul românesc”, a declarat Corina Martin.

Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării a precizat că litoralul românesc va funcţiona la capacitate maximă şi în luna august. Corina Martin spune că nu mai sunt locuri libere, întâmpinând dificultăţi în a găsi camere pentru participanţii la diverse evenimente care vor avea loc în luna august.

Turiştii aflaţi pe litoral la sfârşitul acestei săptămâni au avut parte de multe concerte, dar şi de evenimente sportive. Duminică, Europa FM organizează concerte pe plaja dintre Venus şi Saturn, urmând să cânte Zdob şi Zdub, Les Elephant Bizarres, Viţa de Vie, Byron, Grimus, Robin and the Backstabbers. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările