Directorul unei mari companii aeriene: „Doar persoanele vaccinate vor mai putea călători în afara ţării cu avionul”

Directorul unei mari companii aeriene: „Doar persoanele vaccinate vor mai putea călători în afara ţării cu avionul”

FOTO: Wikipedia Commons

Şeful companiei aeriene Qantas este convins că în curând doar persoanele vaccinate împotriva Covid-19 vor mai putea călători în afara ţării cu avionul. Acesta susţine că guvernele vor insista asupra vaccinului, iar dacă nu, companiile aeriene ar trebui să îl impună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vaccinurile împotriva Covid-19 sunt considerate cruciale pentru reluarea călătoriilor la capacitate maximă, în condiţiile în care numărul pasagerilor a scăzut cu peste 75% anul trecut, arată BBC.

Directorul executiv al Qantas, Alan Joyce, a declarat că multe guverne au purtat discuţii privind introducerea vaccinării drept o condiţie de intrare în ţară. Chiar dacă autorităţile nu vor lua o astfel de decizie, el este de părere că operatorul aerian ar trebui să o impună.

„Avem datoria de a avea grijă de pasagerii noştri şi de echipaj şi toate persoanele de la bordul aeronavei trebuie să fie în siguranţă”, a declarat Alan Joyce.

El a adăugat că vor trebui modificate condiţiile în care biletele de avion vor putea fi rezervate şi chiar este de părere că pasagerii vor accepta schimbările.

„Majoritatea clienţilor noştri consideră că aceasta este o idee excelentă - 90% dintre persoanele pe care le-am chestionat susţin că pentru a călători pe plan internaţional, oamenii ar trebui să fie vaccinaţi.”, a mai spus şeful companiei aeriene Qantas. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările