Cele mai căutate destinaţii alese de români pentru a-şi petrece luna de miere în 2018

Cele mai căutate destinaţii alese de români pentru a-şi petrece luna de miere în 2018

Cele mai căutate destinaţii alese de români pentru a-şi petrece luna de miere în 2018

Destinatia pentru luna de miere ar trebui aleasă cu atenţie, fiind una din cele mai frumoase perioade petrecute în doi. În 2018, românii şi-au ales destinaţii precum Maldive, Singapore sau Republica Dominicană.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sezonul de vara vine cu solicitări dintre cele mai diverse atunci când vine vorba despre alegerea vacanţelor. Pachetele solicitate sunt diferite în funcţie de turişti: de la vacanţe în oraş, cu plajă, circuite extraeuropene sau destinaţii cunoscute pentru safari. Perioada estivală este şi cea care abundă în solicitări venite din partea tinerilor însurăţei pentru petrecerea lunii de miere. Astfel, în 2018 am observat că trendul se menţine, iar în top 5 destinaţii extraeuropene, în care romanii aleg să se ducă în luna de miere, se găsesc: Maldive, Singapore & Bali, Republica Dominicană, Tanzania şi Seychelles,” declară Daniela Shah, Coproprietar Eturia
Fiind considerat momentul cel mai important ce încununează nunta, luna de miere trebuie să se desfăşoare într-un cadru de basm, iar atmosfera romantică este dată atât de destinaţie, cât şi de serviciile ireproşabile oferite, fie că vorbim de resort, zboruri, transferuri, tururi sau vizite. În funcţie de destinaţie, tinerii căstoriţi pot beneficia de: un coş cu fructe sau o sticlă cu vin spumant la sosire, camera special decorată pentru honeymoon, o felicitare personalizată, masaj de cuplu pe perioada sejurului sau program de spa pentru cuplu.


 Un sejur exotic pentru luna de miere de minimum 8 zile în aceste destinaţii porneşte de la urmatoarele preţuri:

1. Maldive – 1.650 euro/persoană

În Maldive, tinerii însuraţei pot face snorkeling, înotat cu pisicile de mare în rezervaţii speciale, înot cu ţestoasele.

2. Singapore & Bali -   1.890 euro/persoană

Singapore & Bali sunt atractive deoarece, pe langă atracţia locului, îndrăgostiţii pot  face shopping, plajă, rafting sau pot vizita Monkey Forest

3. Republica Dominicană – 1.650 euro/persoană

Republica Dominicana oferă şi ea activităţi diverse când vine vorba despre cei care o vizitează. În Punta Cana o vizită la piscina naturală Saona Island, snorkelingul şi inotul cu rechinii în Marea Caraibilor precum şi interacţiunea cu pisicile de mare sunt doar câteva dintre lucrurile pe care e bine să nu le ratezi.

4. Tanzania – 1.650 euro/persoană pentru plaja sau 3.190 euro/persoană pentru safari & plajă

Tanzania este recunoscută pentru safari şi interactiunea cu animalele din aceasta zonă, dar si pentru plajele perfecte cu nisip fin şi apă de smarald.

5. Seychelles – aprox 1.950 euro/persoană

Nnu trebuie omisă o vizita în insula Mahe care este insula principală, unde se află oraşul cu aer colonial Victoria. Parcurile naturale, vegetaţia luxuriantă şi plajele sunt doar câteva dintre atracţiile zonei. Ba mai mult, iubitorii sporturilor de apă se vor simţi in elementul lor. Vizita la ţestoasele uriaşe şi descoperirea arborilor de scorţişoară picantează vizita îndragostiţilor în Seychelles.

„Pentru un honeymoon presărat cu amintiri de neuitat, se poate opta pentru resorturi exclusiviste care pun la dispoziţia proaspăt casatoriţilor facilităţi care să le transforme vacanţa în cea mai frumoasă şi romantică experienţă: hoteluri doar pentru adulţi, camere cu piscină privată, programe spa pentru cuplu, masaj de cuplu, cina romantică pe plajă, degustare de vinuri, croazieră la apus, cadouri speciale în cameră, transferuri private„ declară Daniela Shah.

citeste totul despre: