Posibilele cauze ale părului uscat şi fragil

Posibilele cauze ale părului uscat şi fragil

În spatele părului uscat şi fragil stau o mulţime de cauze, apărute în urma anumitor probleme de sănătate sau a îngrijirii necorespunzătoare.

Părul! Cine nu s-a confruntat măcar o dată cu probleme ale podoabei capilare! Ştim că părul are nevoie de o îngrijire atentă, dar nici faptul că aplicăm măşti şi tratamente naturale nu ne ajută de prea multe ori. El rămâne la fel de uscat şi deteriorat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Probleme de sănătate

Părul nesănătos poate fi un semn al unei probleme de sănătate. Studiile au arătat că persoanele care suferă de anumite tulburări de alimentaţie, precum şi hipotiroidism tind să aibă podoaba capilară uscată şi fragilă.

Utilizarea excesivă a instrumentelor de styling

Prin folosirea regulată a uscătorului, ondulatorului şi a plăcii de îndreptat, firele de păr îşi pot pierde hidratarea naturală iar acest lucru duce la uscarea şi slăbirea lor. Evită să le mai utilizezi la fel de des, mai ales dacă părul este foarte deteriorat. Începe să aplici măşti şi tratamente naturale care să-i redea frumuseţea şi sănătatea.

Descoperă care sunt posibilele cauze ale părului uscat şi fragil pe clickpentrufemei.ro

 

Reţete de măşti pentru păr fragil şi u

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările