O tânără a ales să nască singură în grădina propriei case, în timp ce soţul o filma. Filmuleţul a devenit imediat viral VIDEO

O tânără a ales să nască singură în grădina propriei
case, în timp ce soţul o filma. Filmuleţul a devenit imediat viral VIDEO

O tânără a ales să nască singură în grădina propriei case

O tânără în vârstă de 36 de ani a dat naştere celui de-al şaselea copil în grădina propriei case. A filmat momentul şi l-a încărcat pe net, făcând peste 1,5 milioane de vizualizari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sarah Schmid, o tânără mamă din Halle, Germania, a ales să dea naştere în afara spitalului tuturor copiilor ei, Johanna (11 ani), Jonathon (10 ani), Emanuel (8 ani), Elisabeth (6 ani) şi Konstantin (3 ani). Aşa că atunci când a venit momentul să dea naştere celui de-al şaselea copil, a hotărât să o facă în confortul propriei curţi, scrie The Independent.

Femeia în vârstă de 36 de ani a fost inspirată să aleagă „naşterea liberă“ după ce a urmat cursuri de medicină şi a văzut mai multe naşteri.

A renunţat la medicină pentru jobul de mamă, dar informaţiile acumulate în facultate au ajutat-o la propriile naşteri.

La naşterea primului ei copil, Schmid a fost ajutată de o moaşă - dar, odată cu naşterea celui de-al doilea copil, ea a simţit că ar putea duce cu succes procesul naşterii de una singură.

Când a dat naştere celui de-al doilea copil, în 2008, era într-o pădure, complet singură. Soţul ei, Tim, în vârstă de 41 de ani, a sosit după ce aceasta a născut. Schmid a îndurat singură cele patru ore de travaliu. 

„Nu m-am supărat că Tim nu era acolo. Ştiam că are temeri legate de naştere - mai ales pentru că era neasistată“, a mărturisit Schmid.

La toate celelalte „naşteri libere“, femeia a ales să filmeze momentul şi să-l posteze pe internet. 

În ceea ce priveşte gândurile sale cu privire la faptul că sutele de mii de străini urmăresc momentul intim, Schmid spune că este fericită că poate da oamenilor şansa de „a vedea o naşterea fără intervenţie medicală“.

„O femeie arata ca o femeie. Este cel mai natural şi mai normal lucru din lume. Nu cred că e nimic ciudat“, a spus ea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările