Cele mai spectaculoase 3 cascade din lume FOTO

Cele mai spectaculoase 3 cascade din
lume FOTO

Cascada Victoria, Zimbabwe

Vânătorii de cascade vor fi răspătiţi cu cele mai impresionante imagini dacă decid să-şi pună pe lista următoarelor destinaţii 3 obiective ce adună milioane de vizitatori în fiecare an. Află care sunt lunile perfecte pentru vizitarea acestora.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victoria, Zimbabwe 

Nu este o surpriză faptul că în topul listei se află cea mai mare cascadă din lume. Victoria Falls este sitaută la graniţa dintre Zambia şi Zimbabwe, având o lăţime de 1 707 metri. Este a zecea cea mai largă cascadă din lume şi ocupă locul şapte după debitul anual de apă.  Aceste căderi sunt absolute spectaculoase, mulţi turişti călătorind special doar pentru a o vizita, cascada fiind pusă în topul locurilor care ar trebui vizitate măcar o dată în viaţă.  Poate fi vizitată în orice perioadă a anului. Cu toate acestea, verile pot fi calde şi prea uscate, perioada dintre martie şi august fiind cea mai potrivită, scrie pandotrip.com.

Iguazu, Argentina şi Brazilia

Cascada Iguazu străbate graniţa dintre Argentina şi Brazilia. Deşi are o înălţime de numai 82 metri, se întinde pe o lungime de peste 1600 de metri, fiind compusă din nu mai puţin de 275 de cascade independente. În lunile decembrie, ianuarie şi februarie, căderile de apă sunt cele mai puternice, dar vremea poate fi umedă şi ploioasă. În martie-aprilie şi august-septembrie veţi găsi vreme ceva mai prietenoasă, dar zona este mult mai aglomeartă.

Angel, Venezuela

La o înălţime impresionantă de 979 de metri, cascada Angel este cea mai mare cascadă singulară din lume. Pentru turiştii care ajung în Venezuela este cea mai importantă atractie. Sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cascada a fost descoperită de exploratorul Sir Walter Raleigh în căutarea oraşului El Dorado. Vânătorii de cascade vor fi răsplătiţi cu imaginea unuia dintre cele mai spectaculoase locuri de pe Pământ.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: