Care este mărimea perfectă de sâni? Un studiu controversat prezintă dimensiunea ideală, apreciată de cei mai mulţi bărbaţi

Care este mărimea perfectă de sâni? Un studiu controversat prezintă dimensiunea ideală, apreciată de cei mai mulţi bărbaţi

Un site matrimonial a făcut un studiu pentru a afla preferinţele bărbaţilor/FOTO www.drdabbah.com

Un site matrimonial a cercetat preferinţele clienţilor privind culoarea părului sau a ochilor, ori măsura hainelor partenerei ideale. Astfel, PerfectArrangament.com a anunţat care este măsura ideală de sâni, conform acestor opţiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă preferinţele bărbaţilor diferă în privinţa sânilor ideali, 23% dintre cei chestionaţi au decis că măsura 32D este cea mai bună.

Măsura britanică 32D corespunde cu măsura europeană 70D şi aparţine unei femei foarte slabe, dar cu sâni mari.

Publicaţia Women'sHelathMag.com critică însă acest studiu, precizând că nu poate fi stabilită o măsură ideală, mai ales având în vedere că doar 23% dintre bărbaţi au avut această preferinţă.

Conform studiului, femeia cu sânii perfecţi, care poartă măsura 70D la sutien, are următoarele măsuri: 68-72 cm circumferinţă sub sâni şi aproximativ 90 cm circumferinţa sânilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: