Provocarea care te face să înghiţi în sec: „Poţi să ţii o Cola doar cu sânii?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Moda provocărilor în scop caritabil a luat amploare pe reţelele sociale după succesul înregistrat de "Ice Bucket Challenge“. A urmat provocarea ardeilor iuţi, a focului sau cea lansată domnişoarelor şi doamnelor care îşi arătau sfârcurile în toată splendoarea, pentru ca mai nou să facă furori în mediul online încercarea de a ţine între sâni sticle sau doze de cola, de bere sau de vin.

Intitulată "Hold a Coke With Your Boobs" (Ţine o cola cu sânii), provocarea ar fi menită să atragă atenţia asupa cancerului la sân şi a necesităţii controalelor medicale regulate pentru a descoperi din timp şi a trata cu succes această maladie, notează revista „Esquire“.

În ciuda mesajului nobil, se pare că în spatele campaniei s-ar afla o agenţie care recrutează modele erotice, Elite Talent Referral. Agenţia a avut grijă ca fiecare clip realizat ca parte a provocării "Hold a Coke With Your Boobs" să facă trimitere către Breast Cancer Research Foundation, o fundaţie care se ocupă cu cercetarea în domeniul cancerului de sân, deşi reprezentanţii institutului de cercetare au anunţat că nu susţin această campanie în mod oficial.

În ciuda motivaţiei cu origini destul de neclare, provocarea este acceptată de tot mai multe tinere, dar şi de bărbaţi care se implică în semn de solidaritate sau din pur amuzament.

video
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite