VIDEO Drona dentist sau cum se scot dinţii de lapte în ziua de azi

VIDEO Drona dentist sau cum se scot dinţii de lapte în ziua de azi

Filmuleţul cu inedita extracţie a fost urmărit pe YouTube de peste 97.000 de persoane. FOTO Captura YouTube

Pe vremuri, bunicii sau părinţii legau dintele de lapte al copilului cu o sfoară agăţată şi de clanţa uşii, problema dispărea rapid şi, cu un pic de noroc, fără durere. Dinţii de lapte le dau de furcă micuţilor şi în ziua de azi, dar metodele se actualizează, după cum dovedeşte un tată inventiv şi aflat în pas cu tehnologia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tăticul Malcolm Swan din Dublin, Iralnda, a observat că fiul lui în vârstă de opt ani, Adam, are un dinţişor care se clătină „periculos“. I-a venit pe loc ideea să facă din scoaterea dintelui un eveniment care să-l entuziasmeze pe cel mic şi să aibă ce povesti peste ani amicilor. 

Pentru că este pasionat de tot felul de dispozitive moderne, din colecţia lui Malcolm nu putea să lipsească o dronă controlată cu ajutorul unei telecomenzi. Întreaga acţiune de extragere a dintelui a fost filmată, iar povestea a ajuns de pe YouTube şi în presa britanică, mai exact în Daily Mail. 

Malcolm a făcut „legătura“ dintre dinţişorul fiului şi dronă cu ajutorul unei aţe dentare lungi de 10 metri. Adam a aşteptat apoi ca drona să-şi ia zborul odată cu dintele său. Filmuleţul cu inedita extracţie a fost urmărit pe YouTube de peste 97.000 de persoane până la acest moment, în condiţiile în care a fost postat anul acesta, la 17 martie. Metoda are însă şi un neajuns: Adam nu a reuşit să-şi mai găsească dintele după spectaculoasa operaţiune.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările