Stil londonez cu rochii peste pulovere, cizme cu platformă, mix de negru şi roşu

Stil londonez cu rochii peste pulovere, cizme cu platformă, mix de negru şi roşu

Colecţiile prezentate la Săptămâna Modei de la Londra şi-au câştigat renumele de colecţii oarecum experimentale. Ceea ce înseamnă că designerii încearcă să iasă din zona hainelor de masă, chiar cu riscul ca rezultatele să pară uneori bizare. De pildă, anul acesta, Victoria Beckham a readus cizmele cu platformă din anii '90, iar Molly Goddard a combinat rochiile diafane de prinţesă cu pulovere şi pantaloni

Ce rochii de mireasă se poartă în 2020 FOTO

Ce rochii de mireasă se poartă în 2020 FOTO

Aplicaţiile florale 3D sunt elementele-vedetă ale acestui sezon în materie de rochii de mireasă. Nuanţele de blush – pink, bej sau nude sunt favorite anul acesta şi aduc un plus de culoare în povestea îndrăgostiţilor care urmează să-şi oficializeze relaţia.

Kate Moss şi fiica sa, Lila Grace, în primul rând la prezentarea Dior, alături de Victoria, David şi Brooklyn Beckham. Cum au arătat ţinutele lor

Kate Moss şi fiica sa, Lila Grace, în primul rând la
prezentarea Dior, alături de Victoria, David şi Brooklyn Beckham. Cum au arătat
ţinutele lor

Prezentarea colecţia Dior Homme Menswear, toamna/iarna 2020-2021 a reunit numeroase celebrităţi, vineri, la Săptămâna modei din Paris. În primul rând se remarcă Kate Moss (46 ani), ce a urmărit fericită show-ul, alături de fiica sa Lila Grace (17 ani). Lor li s-a alăturat şi familia Beckham, privilegiată, de asemenea, de cel mai bun amplasament din sală.

Ca orice om care consideră suprapopularea, încălzirea globală, lipsa accesului la educaţie ori distribuirea inechitabilă a veniturilor, cele mai importante şi mereu actuale teme de acţiune şi discuţie, m-am bucurat să aud seara trecută, discursul celui mai recent câştigător al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenţa pe care o reprezintă schimbările climatice şi despre necesitatea acţiunilor colective de a le stopa.

acum 4 ani · comentarii (2)

Azi mi-a povestit cineva că a avut candidaţi la interviu, pentru nu ştiu ce post. Aştepta, în mod special, o candidată cu un CV trăsnet, care se potrivea perfect cu jobul lui. Din biroul în care era, cu o uşă de sticlă, se vedeau şi holul şi scara, până aproape de jumătatea etajului.

acum 5 ani · comentarii (11)

M-am bucurat când am văzut această imagine publicată pe profilul online al preşedintelui Iohannis. Mă bucură că două dintre instituţiile spre care mulţi români se uită cu admiraţie şi speranţă au valori comune, cred, promovează discreţia şi bunacuviinţă şi, în general, transmit împreună un mesaj unitar şi consistent. Mai puţin în privinţa imaginii personale, fapt care m-a dezamăgit mai mult decât m-a bucurat iniţial.

acum 5 ani · comentarii (51)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 6 ani · comentarii (5)
Postari Recente