Naomi Campbell, apariţie sexy la 48 de ani: a defilat într-o rochie transparentă

Naomi Campbell, apariţie sexy la 48 de ani: a defilat într-o rochie transparentă

Naomi Campbell FOTO Guliver/Getty Images

Top modelul Naomi Campbell, în vârstă de 48 de ani, a revenit pe podium într-o prezentare a casei de modă Valentino. Ea a defilat într-o ţinută transparentă care i-a lăsat sânii la vedere.

Ştiri pe aceeaşi temă

După 14 ani de absenţă, Naomi Campbell a defilat din nou pentru casa de modă italiană Valentino şi a întors toate privirile cu rochia transparentă pe care a purtat-o, potrivit Mirror
 
Top modelul a încheiat prezentarea colecţiei de primăvară Valentino de la Săptămâna Modei de la Paris, iar apariţia ei pe scenă a surprins pe toată lumea. 
 
Campbell a purtat o rochie neagră, lungă, transparentă, cu volane. În creaţia semnată de Pierpaolo Piccioli, directorul creativ al casei de modă Valentino, sânii modelului se observă în toată splendoarea lor. 
 
Naomi Campbell FOTO Guliver/Getty Images
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
Modelul a mulţumit tuturor printr-o postare pe Instagram, ea publicând o imagine din prezentare, alături de un mesaj scurt: „Închiderea show-ului Maison Valentino’s Spring 2019 Couture. Felicitări pentru o seară minunată“.
 
Pe lângă rochia transparentă purtată de Naomi, pe podium au fost prezentate şi rochii cu volane, cu imprimeu floral şi culori puternice.
 
Cu o carieră în modă de 33 de ani, Naomi Campbell a încheiat numeroase show-uri Valentino, ultima dată când a defilat pentru casa de modă fiind în 2005, tot în cadrul unei prezentări a colecţiei de primăvară. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările