3 semne care trădează o persoană predispusă la infidelitate, dezvăluite de un detectiv particular

3 semne care trădează o persoană predispusă la infidelitate,
dezvăluite de un detectiv particular

Semne care trădează o persoană predispusă la infidelitate

Un detectiv particular care a investigat timp de 35 de ani parteneri infideli a dezvăluit trei dintre cele mai frecvente motive pentru care o persoană ajunge să-şi trădeze partenerul de viaţă. Lipsa atracţiei sexuale şi vârsta la care s-au căsătorit sunt factori cheie.

Conform statisticilor, aproximativ 41% din persoanele căsătorite au recunoscut că şi-au trădat partenerul de viaţă, ceea ce înseamnă că infidelitatea este o problemă mai mare decât se considera până acum. 

Un lucru pe care de multe ori nu îl luăm în calcul este că cealaltă persoană ar putea să nu ştie că se întâlneşte cu cineva căsătorit, scrie Daily Mail. Lachlan Jarvis, un detectiv particular din Australia cu o experienţă de peste 35 de ani, a explicat pentru DailyMail care sunt cele mai simple trei modalităţi prin care ne putem da seama dacă o persoană este predispusă la infidelitate.

Vârste de peste 40 de ani

Jarvis este de părere că oamenii de peste 40 de ani sunt mai predispuşi la infidelitate din cauza schimbărilor apărute la nivel psihic. Deciziile luate la 20 sau la 30 de ani pot intra în conflict cu nevoile lor, ducând la îndoieli şi regrete.

Căsătorii la vârste fragede

Emoţiile oamenilor se schimbă odată cu înaintarea în vârstă şi adesea îşi dau seama că partenerul de viaţă nu este cea mai potrivită persoană pe care şi-ar dori-o lângă ei. S-ar putea să se plictisească unul de celălalt sau să dispară atracţia sexuală. După ce au realizat acest lucru, aleg să îşi înşele partenerul, decizia de a divorţa fiind a doua opţine.

Persoane din medii religioase conservatoare

În timpul anilor în care a făcut diferite investigaţii, Jarvis a descoperit că printre partenerii predispuşi la infidelitate se numără multe persoane din medii religioase conservatoare. Aceşti oameni au fost învăţaţi să respecte anumite reguli încă de la naştere. Mulţi dintre aceştia aleg să se căsătorească la vârste fragede, iar mai târziua apar tristeţea, regretele şi apoi infidelitatea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările