Eveniment „Atelier Meniul Centenarului”

Eveniment „Atelier Meniul Centenarului”

Revista Click! Poftă bună! celebrează Centenarul printr-o ediţie specială dedicată Marii Uniri. Numărul special din 16 noiembrie adună reţete din toate regiunile ţării. Cu această ocazie vom organiza un eveniment cu demonstraţii de gătit împreună cu cititorii şi partenerii noştri.

Bucătărie
Articol publicitar

Aromele Orientului – acum mai aproape de tine!

Aromele Orientului – acum mai aproape de tine!

De curând, în peisajul locaţiilor de lux din Bucureşti a apărut un nou restaurant de top – Mandaloun. Inaugurat cu fast în luna octombrie, Mandaloun este situat în zona de nord a Capitalei, zonă ce găzduieşte cele mai multe şi mai faimoase restaurante din Bucureşti.

Brânza românească de burduf ajunge la cea mai prestigioasă competiţie mondială dedicată gastronomiei italiene

Brânza
românească de burduf ajunge la cea mai prestigioasă competiţie mondială dedicată
gastronomiei italiene

Chef Adrian Cojocaru va concura, toamna aceasta, alături de alţi 17 tineri chefi din întreaga lume, pentru titlul de „Master of Pasta”, (24-25 octombrie,  Milano). Este al doilea an consecutiv în care România are un reprezentant la cea mai importantă competiţie dedicată gastronomiei italiene la nivel mondial, jurizată de Chefi cu stele Michelin.

…nu le daţi toate procedurile în scris chiar în prima zi de la angajare. Dacă aşteptaţi să ştie deja ce au de făcut, să reţină ce le spuneţi la trainingul de „induction“, să deducă singuri sau să „fure“ meseria uitându-se cum fac ceilalţi chelneri, cum se tot vehiculează prin comentariile de la articolele despre

acum 4 luni · comentarii (5)

La mâncare şi restaurante, Bucureştiul a ajuns din urmă Europa Centrală în ultimii doi, trei ani. Se mănâncă la fel, sau chiar mai bine la Bucureşti decât în multe capitale şi oraşe mari din Europa, iar numărul restaurantelor cu mâncare bună, raportat la numărul total de restaurante, e mai mare la Bucureşti decât la Viena, de pildă.

acum 5 luni · comentarii (4)

Sunt surprinzător de puţine restaurante franţuzeşti în Bucureşti şi nu vorbesc acum doar despre restaurantele cu bucătărie fină, Haute Cuisine, ci despre toate, în special bistrourile franţuzeşti, pe care te-ai aştepta să le găseşti la tot pasul într-un oraş care încă se mândreşte aducându-şi aminte de eticheta cu Micul Paris.

acum 8 luni · comentarii (1)

Când am dat Premiile Restocracy pe 2017 pentru restaurantul cu cea mai bună bucătărie românească din Bucureşti, nu am luat în calcul diferenţele dintre restaurantele tradiţionale româneşti, cele cu bucătărie ţărănească, cele cu bucătărie boierească şi celelalte (sub)categorii care ar mai putea intra în discuţie, însă am promis că revin asupra subiectului cu detalii.

acum 10 luni · comentarii (1)

De ce în cele mai multe restaurante nu sunt respectate reguli elementare de igienă? Răspund tot eu: nu fiindcă nu vor, ci pentru că oamenii de acolo nu gândesc, nu îşi pun capul la contribuţie. Nimic din ce o să scriu mai jos nu e de învăţat în şcoală, la liceele de alimentaţie publică sau la trainingurile din industria ospitalităţii.

acum 11 luni · comentarii (19)
Postari Recente