Gordon Ramsay a dezvăluit care este tipul de mâncare de care nu se atinge niciodată: „Am lucrat pentru astfel de companii, aşa că ştiu de unde provine“

Gordon Ramsay a dezvăluit care este tipul de mâncare de care nu se atinge niciodată: „Am lucrat pentru astfel de companii, aşa că ştiu de unde provine“

Gordon Ramsay a dezvăluit şi de ce nu consumă astfel de alimente FOTO Guliver/Getty Images

Celebrul bucătar britanic Gordon Ramsey a dezvăluit care este singurul tip de mâncare de care nu s-ar atinge niciodată, motivele sale fiind foarte întemeiate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gordon Ramsey a gustat numeroase preparate din postura de chef al unor restaurante cu stele Michelin şi cea de membru al juriului în cadrul unor competiţii precum „Hells Kitchen“ şi „MasterChef“, dar este un tip de mâncare pe care celebrul bucătar îl refuză sistematic.

Într-un interviu pentru Refinery 29 şi citat de Time, Ramsay a dezvăluit că este dezgustat de mâncarea servită la bordul avioanelor. „Sub nicio formă nu mănânc ce mi se oferă în avion. Am lucrat pentru companiile aeriene timp de zece ani, aşa că ştiu de unde provine mâncarea şi unde se duce, dar şi cât timp durează până să ajungă la bordul aeronavei“, a explicat bucătarul.

O viziune similară are şi un alt bucătar celebru - Anthony Bourdain. Acesta a mărturisit că deşi călătoreşte mult şi pe distanţe lungi preferă să rămână nemâncat decât să consume ce i se oferă în timpul zborului.

Gordon James Ramsay, născut pe 8 noiembrie 1966, este un maestru bucătar britanic de origine scoţiană, patron de restaurante şi vedetă de televiziune.

A prezentat mai multe show-uri culinare, precum producţiile britanice „Hell's Kitchen“, „The F Word“ şi „Ramsay's Kitchen Nightmares“, alături de versiunile americane ale emisiunilor „Hell's Kitchen“, „Kitchen Nightmares“, „MasterChef“, „MasterChef Junior“ şi „Hotel Hell“. În televiziune este cunoscut pentru temperamentul vulcanic, stricteţea şi limbajul colorat. În ceea ce priveşte localurile sale, acestea au fost recompensate cu un total de 16 stele Michelin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: