Cabernet Espresso şi Chardonnay Cappuccino: s-a lansat cafeaua cu aromă de vin

Cabernet Espresso şi Chardonnay Cappuccino: s-a lansat cafeaua cu aromă de vin

FOTO friendsfunwine.com

Cei care simt nevoia să testeze o combinaţie de băuturi care i-ar scoate din sărite pe adevăraţii băutori de vin sau de cafea, au ocazia să savureze cafeaua cu gust de Chardonnay, Muscat sau Cabernet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Friends Fun Wine - o companie din Florida, SUA a lansat prima cafea cu aromă de vin, care se găseşte în două sortimente: Cabernet Coffee Espresso şi Chardonnay Coffee Cappuccino. Cu toate acestea, băutura nu conţine cofeină şi are 6% alcool.
Directorul general al companiei, Joe Peleg, a declarat că ţinta demografică pe care vor s-o atingă sunt barbaţii şi femeile tinere, relatează publicaţia britanică Daily Mail.

“Deoarece această băutură nu conţine cofeină şi are foarte puţin alcool se adresează tinerilor energici cu un stil de viaţă pe măsura. Pot savura această băutura la plajă, la o petrecere, la grătar, la ski sau chiar într-un bar”, a spus Peleg într-un interviu acordat MailOnline. Aceste băuturi au un gust pregnant de ciocolată şi se adresează şi iubitorilor de dulciuri.

„Toată lumea iubeşte ciocolata, este delicioasă şi merge foarte bine în combinaţie cu vin şi cafea”, a adăugat Joe Peleg.


Cafeaua cu aromă de vin se comercializează deocamdată pe teritoriul a 15 state americane şi costă 1.46 euro doza. Colecţia conţine şi combinaţii cu Sangria şi Muscat. Peleg recomandă ca băuturile să fie savurate altături de feluri de mâncare simple precum pizza, paste sau sushi. Se pot servi şi alături de un desert sau aperitiv.

A consemnat Angie Voicu 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările