Soldaţii Forţei Spaţiale a SUA au o nouă uniformă VIDEO

Soldaţii Forţei Spaţiale a SUA au o nouă uniformă VIDEO

Uniforma soldaţilor Forţei Spaţiale a SUA FOTO CNN

Forţa Spaţială a SUA, creată de administraţiaTrump în 2019, a anunţat marţi o nouă uniformă pentru soldaţii săi intitulaţi „Gardienii”, informează CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comandantul Forţei Spaţiale a SUA, generalul Jay Raymond, a prezentat uniforma la ultima conferinţă a Asociaţiei Forţelor Aeriene unde s-a vorbit despre spaţiu, aviaţie şi cibernetică.
 
În anunţul său pe Twitter, noua aripă a armatei SUA a numit uniforma „modernă, distinctivă” şi „profesionistă”.
 
Propunerea este o haină albastru-închis cu un şir de nasturi argintii dispuşi în diagonală din dreapta spre stânga imprimaţi cu simbolul Forţei Spaţiale. Eticheta cu nume se află în partea stângă sus, puţin mai jos de umăr. Cămaşa de un albastru deschis este vizibiliă din haina fără guler.
 
Aceşţi militari au şi un echipament de antrenament mai uşor format din tricou deschis la culoare, pantaloni scurţi şi hanorac negru. Acestea au imprimat logoul Forţei Spaţiale şi pe spate cu litere mari albe numele noii aripi a armatei.
 
 
Fostul preşedinte american Donald Trump a înfiinţat Forţa Spaţială a SUA în 2019 sub incidenţa Legii privind Autorizarea Apărării Naţionale.
 
În decembrie 2020, fostul vicepreşedinte Mike Pence a anunţat că membrii noii create Forţe Spaţiale SUA se vor numi „Gardieni”, logoul noii forţe armate fiind stabilit în ianuarie 2020.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările